Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Pantein Thuiszorgwinkel wordt Welzorg winkel

Welzorg is sinds 2012 de eigenaar van de Pantein Thuiszorgwinkels. Voor de herkenbaarheid van de winkels in de regio is de eerste jaren de naam Pantein Thuiszorgwinkel aangehouden.

 

 

Welzorg is inmiddels een bekende partner in de regio, daarom gaat vanaf 1 september 2017 de Pantein Thuiszorgwinkel verder onder de naam, Welzorg winkel.

 

 

Voor bezoekers van de winkels verandert er niets. Zij kunnen nog steeds terecht voor het kopen, huren en lenen van hulpmiddelen. Het assortiment en de deskundige advisering in de winkels blijven onveranderd. Ook krijgen zij nog de eventuele korting die zij gewend zijn. Iedereen is van harte welkom in de Welzorg winkel. Meer aanvullende informatie of het liever zelf online bestellen van hulpmiddelen kan heel eenvoudig via de website welzorg.nl. Of bel met 0900 -0400 097 (zonder extra belkosten).

 

 

Vanaf Gennep is dichtstbijzijnde Welzorg winkel in het Maasziekenhuis in Beugen.

 

 

Openingstijden
ma t/m vr 09.00 -17.30 uur
za 10.00-17.00 uur T 0900 -0400 097

 

 

Over Welzorg

 

 

Welzorg is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassingen en verhuur van hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking of mobiliteitsprobleem. Welzorg biedt vanuit een landelijk netwerk producten en diensten voor onder andere gemeenten, zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, zorgverzekeraars en particulieren.

 

 

Reacties