Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alzheimercafé

juni 17, 2019 @ 19:00 - 21:30

Gratis
Kenniskeuken Gennep

Het Alzheimercafé is een trefpunt voor mensen met dementie, voor hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Bezoekers van het Alzheimercafé praten met elkaar over wat ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden om hulp en ondersteuning te krijgen. Dat gebeurt in een gemoedelijke sfeer op maandag 17 juni 2019 in de Kenniskeuken, Ellen Hoffmannplein in Gennep van 19.30 tot 21.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

 

 

Elke keer staat een onderwerp centraal. De bijeenkomst begint met een interview, een lezing door een deskundige of de vertoning van een film. Daarna kunnen de aanwezigen ervaringen uitwisselen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan de spreker. Na afloop kan men nog iets drinken en met elkaar napraten.

 

 

Het programma duurt ongeveer twee uur. U hoeft zich niet aan te melden. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. Voor meer informatie over deze avond kun je terecht bij de avond-coördinator, Corry Hopman, Team Toegang, tel. 49 41 44.

 

 

Organisatoren

Gemeente Gennep
Team Toegang

Locatie

Kenniskeuken
Ellen Hoffmannplein 2
Gennep,Limburg6591 CPNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0485 511 220