Agenda
Volg ons
Shared Space

Kienderoptocht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kienderoptocht

februari 25 @ 13:00

Dinsdag 25 februari 2020 om 13.00 uur is het weer zo ver. Zoals elk jaar is weer op carnavalsdinsdag de traditionele Kienderoptocht. Zoals altijd verzorgd door Jong Nederland, de Coloradokevers, ‘t Bombakkes en de Waggelaars.

 

 

Zien wij jou dit jaar ook? Dit 14e editie van de Kienderoptocht zal plaatsvinden met hopelijk mooi weer. Elk jaar zijn we verbaasd over het aantal kinderen dat deelneemt aan de optocht: het worden er alleen maar meer, en daar zijn we erg blij mee!

 

 

De jeugd heeft de toekomst en aan de inzet en de creativiteit van de deelnemers te zien komt die toekomst helemaal goed. Het is ieder jaar weer een mooi gezicht om de prachtig versierde wagens en mooie creaties door de straten van Gennep te zien trekken.

 

 

Een beeld wat je niet mag missen!

 

 

De optocht start om 13.00 vanaf het stadhuis op de markt, waarna hij vervolgt door de Zandstraat en dan linksaf slaat, de Middelweg/Steendalerstraat in.

 

 

Die lopen we helemaal uit tot aan de Prinses Marijkestraat. Daar gaan we weer linksaf de Prinses Marijkestraat door en daarna gaan we linksaf de Picardie in. De optocht eindigt op het plein bij Pica Mare.

 

 

Als je mee wilt doen, ga dan even naar de website van Jong Nederland Gennep. Daar staat nog meer informatie en daar kun je jezelf ook inschrijven.

 

 

Is meedoen niets voor jou? Kom dan zeker kijken!

 

 

Aansluitend vindt dit jaar weer de DolDwazeDinsdag plaats, een hele gezellige middag met spellen voor jong en oud! Tijdens de DolDwazeDinsdag zal de prijsuitreiking van Kienderoptocht plaatsvinden, nadat de jury een besluit heeft genomen.

 

 

Reacties

Gegevens

Datum:
februari 25
Tijd:
13:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Reacties