Agenda
Volg ons
Shared Space

Lokaal Sportakkoord

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lokaal Sportakkoord

oktober 2, 2019 @ 19:00 - 21:00

fotostudio-jos

Sporten houdt mensen gezond, zorgt voor plezier en brengt mensen samen. Bovendien houdt het onze sportverenigingen vitaal. Om dat te bereiken, is het belangrijk dat verenigingen, organisaties, gemeente en ondernemers meer samenwerken. Daarvoor wordt een lokaal sportakkoord gemaakt.

 

 

Woensdagavond 2 oktober van 19.00 tot 21.00 uur komt sportminnend Gennep hiervoor bij elkaar in zaal Pica Mare.

 

 

In 2018 is het Nationaal Sportakkoord gesloten om de sport te versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal te benutten. Dat lukt alleen als gemeenten en partners daar lokaal uitvoering aan geven. Daarom wordt in het verlengde van het landelijke akkoord in gemeente Gennep gewerkt aan een lokaal sportakkoord. Het sportakkoord is een set afspraken tussen sportaanbieders, maatschappelijke partners, gemeente en ondernemers. Het legt vast door wie en hoe wordt samengewerkt. De betrokken partijen beslissen samen over de inhoud en nemen samen verantwoordelijkheid voor de uitvoering.

 

 

Dit sportakkoord is een aanvulling op het onlangs vernieuwde sport- en beweegprogramma Gennep Doet Mee en de ideeën die in mei tijdens het Sportcafé zijn ontstaan. Het programmaplan Gennep Doet Mee wordt 2 oktober gepresenteerd, evenals eerste ideeën voor een Lokaal Sportakkoord.

 

 

Samen met de Gennepse maatschappelijke (sport)organisaties wil de gemeente dit onder begeleiding van een zogeheten sportformateur verder uitwerken. Iedereen die sporten en bewegen een warm hart toedraagt is, mede namens de dan ook aanwezige wethouder Rob Peperzak, van harte welkom! Aanmelden kan via www.gennepdoetmee.nl.

 

 

Reacties

Gegevens

Datum:
oktober 2, 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisatoren

Gennep Doet Mee
Gemeente Gennep

Locatie

Zaal Pica Mare
Picardie 34
Gennep,Limburg6591 DLNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0485 514 848
Site:
http://4eventsgennep.nl/pica-mare/index.html

Reacties