Agenda
Volg ons
Shared Space

Niederrheinischer Radwandertag

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Niederrheinischer Radwandertag

juli 7, 2019 @ 10:00 - 18:00

Niederrheinischer Radwandertag 2019

Zondag 7 juli vindt de 28ste editie van de Niederrheinischer Radwandertag plaats: een uniek en gratis fietsevenement dat deelnemers kennis laat maken met fietsroutes aan beide zijden kant van de grens.

 

 

Start en finish is op het Mosaïqueplein in Bergen. De route loopt langs Jachthut Op Den Hamert in Wellerlooi, Bezoekerscentrum Well, Pannenkoekenhuis Museumzicht Overloon, Brasserie de Bock Boxmeer en het Stadhuis op de Markt in Gennep.

 

 

Deelnemers kunnen vanaf 10.00 uur starten met dit sportieve fietsevenement. Als afsluiting vindt om 17.30 uur in Bergen een Tombola met aantrekkelijke prijzen plaats. Alle deelnemers doen sowieso mee met de centrale Tombola in Duitsland.

 

 

Op het Mosaïqueplein is er die dag een gezellige braderie voor hobbyisten en verenigingen. Tevens is er een matinee met medewerking van fanfare Les Montagnards, die Berger Musikanten en entertainer John v.d. Heijden. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen. Aanmelden voor de markt tot tot uiterlijk 24 juni bij ldekok@zonnet.nl.

 

 

Deelnemers kunnen kiezen uit diverse routes. Kijk hiervoor op niederrhein-tourismus.de/radwandertag.

 

 

Reacties

Gegevens

Datum:
juli 7, 2019
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://niederrhein-tourismus.de/radwandertag/

Reacties