Agenda
Volg ons
Shared Space

Workshops Kinder-EHBO

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshops Kinder-EHBO

oktober 8, 2019 @ 08:00 - 17:00

€10,

Op dinsdag 8 oktober en donderdag 10 oktober (in de Week van de Opvoeding) vinden er workshops Kinder-EHBO plaats in Ottersum en Gennep. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, aanmelden is wel noodzakelijk.

 

 

Tijdens de workshop leren deelnemers op interactieve wijze hoe te handelen bij een aantal veel voorkomende ongelukken bij kinderen in en om het huis. Denk aan brandwonden, bloedingen, breuken en kneuzingen, vergiftiging, voorwerpen in neus of oor, kinderziektes en koorts. Ook zullen vragen van deelnemers worden behandeld.

 

 

De workshop Kinder-EHBO wordt georganiseerd door Spring Kinderopvang. Er is veel belangstelling voor. Joost Nabuurs, veiligheidscoördinator bij Spring: “Dit onderwerp leeft. Ouders willen weten wat ze moeten doen als hun kind thuis een ongeluk krijgt. Bijvoorbeeld als het kind iets giftigs heeft ingeslikt of een ernstige bloeding krijgt. Bij Spring hebben we veel kennis in huis op het gebied van veiligheid. Zo heeft iedere medewerker een BHV-diploma met Kinder-EHBO. We vinden het waardevol om die kennis te delen met ouders. Zo is een aantal jaar geleden de workshop Kinder-EHBO voor ouders ontwikkeld die we regelmatig herhalen. De workshops worden gegeven door ervaren, professionele trainers die ook de BHV-trainingen met Kinder-EHBO bij Spring verzorgen.

 

 

De workshop Kinder-EHBO vindt plaats op dinsdag 8 oktober bij kindcentrum Station, Brink 12 in Ottersum en op donderdag 10 oktober bij kinderdagverblijf Paddestoel, Kleermakersgroes 3 in Gennep. Beide avonden zijn van 19.00 tot 21.30 uur. De kosten bedragen €10,- per persoon. Het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelden voor de workshop is noodzakelijk. Geïnteresseerden kunnen zich voor de workshop Kinder-EHBO inschrijven via spring-kinderopvang.nl.

 

 

Reacties

Gegevens

Datum:
oktober 8, 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€10,
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.spring-kinderopvang.nl/ehbo-gennep

Organisator

Spring Kinderopvang
Telefoon:
088 2088 302
E-mail:
klantteam2@spring-kinderopvang.nl
Site:
https://www.spring-kinderopvang.nl/

Reacties