Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerconcert Harmonie Sint Caecilia

juni 30, 2019 @ 11:00 - 17:00

Zondag 30 juni om 11.00 uur geeft het harmonieorkest o.l.v. Gert Verrydt, het leerlingenorkest o.l.v. Harm Vullings en de blokfluitleerlingen o.l.v. Marian van Wanroy een zomerconcert in de pastorietuin in Ottersum. Tijdens dit concert worden ook de diploma’s uitgereikt aan die leerlingen die geslaagd zijn voor het examen.

 

 

Onder het genot van een drankje kunt u luisteren naar allerlei soorten mooie harmoniemuziek, zoals o.a. uit de film Star Wars en The Blues Brothers Revue en samen met het leerlingenorkest A day at Disney Land en nog vele anderen. Na afloop van het concert is het nog gezellig napraten en kun je alvast de snel intredende vakantie bespreken.

 

 

We hopen natuurlijk op zomerse temperaturen zodat we er een gezellige happening van kunnen maken. De harmonie hoopt u allen te zien die dag.

 

 

Donateursactie Harmonie 2019

 

 

In de week van 17 juni houdt harmonie St. Caecilia in Ven-Zelderheide en Otterum de jaarlijkse donateursactie. Om het blijvend mogelijk te maken dat de harmonie leerlingen kan opleiden, aanwezig kan zijn bij de diverse gelegenheden in Ottersum en Ven-Zelderheide en mooie en interessante concerten kan blijven aanbieden onder leiding van een deskundige dirigent, is het belangrijk dat de gemeenschap de vereniging financieel blijft steunen d.m.v. van deze actie.

 

 

Gegevens

Datum:
juni 30, 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Harmonie Sint Caecilia
Telefoon:
06 13522620
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Pastorietuin Ottersum
Raadhuisplein 3
Ottersum,Limburg6595 AKNederland
+ Google Maps