Agenda
Volg ons
Shared Space

Avond4daagsejournaal: Dag 3

Het is een wat bewolkte derde dag. Die ochtend had het nog geregend. Maar eigenlijk is dat geweldig weer om te wandelen. Van de hitte kon je niet echt bevangen raken. Opvallend is dat er toch verschillende wandelaars zijn die heerlijk meelopen met hun trouwe viervoeter aan de lijn. Honden zijn nu eenmaal het liefst bij hun baasje. Wat een geweldige combinatie!

 

 

 

 

Eén wandelaar is met een verkeersregelaar aan het overleggen hoe hij nou het beste naar de finish kan lopen. Hij heeft zich namelijk opgegeven voor de 5 kilometer, samen met zijn jonge zoon, maar deze is ziek.

 

 

Dus gaat hij alleen. Maar ook hij raakt, net als verschillende anderen, een beetje verstrikt in de onduidelijkheid van de bordjes. Sommigen blijken niet goed zichtbaar, of niet aanwezig? Het maakt voor de stoere wandelaar echter niet zoveel uit.

 

 

Waar mensen werken worden fouten gemaakt.

 

 

En met wandelen mag het wel een beetje meer dan minder zijn.

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

Helaas werkt zijn stappenteller niet dus kan hij alleen maar gissen.

 

 

Ik denk zowat 10 km, wat ik vandaag achter de rug heb.

 

 

Bij aankomst aan de finish vraagt hij even na bij andere wandelaars hoeveel tijd ze kwijt waren met hun route. Het blijken niet de 5 kilometer wandelaars te zijn, ook niet de 10 km wandelaars, maar de 15 km wandelaars! Hij vindt het niet erg. Het is een geweldige dag voor hem geweest. Morgen weer.

 

 

Via Maïzena

 

 

Er zijn wandelaars gespot met een maïskolf in hun hand. Is dit het equivalent van de Via Gladiola? Dus de Ottersumse… Via Maïzena?

 

 

Avond4daagsejournaal: Dag 2

 

 

Reacties