Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Rowwen Hèze

Carnaval

Bestel Mar: kaarten voor Rowwen Hèze

’t Is een kwestie van geduld, rustig wachten op 1 juli 2023, want dan zal het legendarische MaNieFest III van start gaan in Gennep. Het festival is het sluitstuk van het jubileumjaar van de Gennepse Vastelaovendclup ’t Bombakkes. En als hoofdact zal niemand minder dan Rowwen Hèze optreden. Kijk voor meer informatie op Gennep.News.

’t Is een kwestie van geduld, rustig wachten op 1 juli 2023, want dan zal het legendarische MaNieFest III van start gaan in Gennep. Het festival is het sluitstuk van het jubileumjaar van de Gennepse Vastelaovendclup ’t Bombakkes. En als hoofdact zal niemand minder dan Rowwen Hèze optreden.

 

Het voorprogramma van Rowwen Hèze wordt verzorgd door de Limburgse dialectband Bieske en tussen de optredens door zal DJ Hans de muzikale omlijsting verzorgen. Het evenement vindt plaats op de Groes in Gennep vanaf 19.00 uur.

 

De organisatie van het MaNieFest is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van deze derde editie. Het festival belooft een fantastische avond te worden vol muziek en gezelligheid voor jong en oud. De kaarten zijn te koop voor €23,50.

 

 

Foto: rowwenheze.nl

 

Verwant

Gennep

De Joodse begraafplaats in Gennep wordt gerestaureerd als onderdeel van het Erfgoed Telt-project, terwijl het een stukje lokale Joodse geschiedenis en cultureel erfgoed behoudt...

Column

Dwarsliggert onthult in zijn nieuwste column op Gennep.News hoe scherpe kritiek een krachtig instrument kan zijn om lezers uit te dagen en een drang...

Gennep

Bij Tourist Info Gennep is de boeiende mini-expositie 'Woodwonder' te bewonderen, waarin Maria Boomgaars uit Ven-Zelderheide haar kunstwerken van boomwortels tentoonstelt.

Heijen

Rijkswaterstaat plant ecologische verbeteringen in de Maasuiterwaard tussen Afferden en Heijen, met projecten als 'Geul Ossenkamp' en 'Monding Heijense Leijgraaf'. Publieke inbreng is welkom...