Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Carnaval live op GennepNews

GennepNews gaat de carnavalsactiviteiten in het Niersstadje live verslaan op de nieuwe lokale televisiezender. De zolder van het stadhuis is voor de gelegenheid tijdelijk ingericht als regieruimte.

 

 

 

 

De verslaggeving begint op vrijdag 9 februari met de Sleuteloverdracht. Een dag later is de Mè.rtzitting aan de beurt. Ook de Gennepse optocht is nog dezelfde dag op de zender te zien. Tot en met Aswoensdag zijn de uitzendingen te zien op het tv-kanaal van GennepNews.

 

 

GennepNews

 

 

Sleuteloverdracht

 

 

Op vrijdag vindt de traditionele sleuteloverdracht plaats. Burgemeester Peter de Koning overhandigt de sleutels van de stad aan de 5 carnavalsprinsen.

 

 

 

 

Mè.rtzitting

 

 

De bomvolle Markt in Gennep zal weer getrakteerd worden op vastelaovendartiesten van de bovenste plank. De stichting Mè.rtzitting is een samenwerkingsverband tussen de Gennepse vastelaovendclup ’t Bombakkes en carnavalsvereniging de Maskotters uit Ottersum. Samen zorgen ze weer voor een superfeest met enkel hoogtepunten. In het voorprogramma de winnaar van het Lallebal 2017 van ‘t Bombakkes: Jong NL Gennep.

 

 

Optocht Gennep

 

 

Een geweldige carnavalsstoet stoet zal ook dit jaar weer door de straten van Gennep trekken. Net als vorig jaar, start de optocht dit jaar om 13.30 uur vanaf de Markt in Gennep.

 

 

GennepNews

 

 

Ziggo: 44, KPN en alle providers aangesloten bij KPN: 1374.

 

 

Carnaval

 

 

Reacties