Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

CV de Diepenkikkers Prins Peter-Paul d’n Urste

Het Prinsenbal van de Diepenkikkers was ook dit jaar weer een fantastisch schouwspel. In een bomvol Trefpunt werd eerst afscheid genomen van dansmarietje Romy Janssen.

 

 

Hierna werd Prins Roel d’n Urste door het bestuur van de ex- prinsen ontdaan van zijn cape, steek en andere prinselijke waardigheden. Hij bedankte de Milsbeekse gemeenschap en iedereen die hem het afgelopen jaar geweldig heeft gesteund.

 

 

Het uitkomst van de nieuwe Prins kon beginnen… De bouwcommissie van de Diepenkikkers had er ook dit jaar, samen met de ex-prinsen een mooie en muzikale show van gemaakt. Dit jaar was het thema Holland/Oranje. Een mooie molen in een prachtig Hollands landschap met een schitterend draaiorgel was op het podium van Het Trefpunt gebouwd.

 

 

De ex-prinsen zorgden met hun goede acteertalent dat de iedereen uit de zaal met spanning aan het podium gekluisterd zat, totdat…

 

 

BAMMMM…..

 

 

Daar verscheen de 60e prins carnaval van de Diepenkikkers: Prins Peter-Paul d’n Urste, Peter-Paul Kersten! In het dagelijks leven eigenaar van Het Hof Mannenmode in Gennep. De zaal ontplofte werkelijk en de vloer stond snel vol met springende mensen. Met als grote middelpunt natuurlijk Prins Peter-Paul d’n Urste, zijn Prinses Yvonne en hun kinderen Fleur, Anna en Pim. Exact 27 jaar, na zijn jongere broer Jeroen, de tweede telg uit de familie Kersten als Prins van de Diepenkikkers. Prins, Prinses en hun kinderen werden werkelijk bedolven onder de felicitaties. Familie en vrienden zetten de zaal flink op de kop, wat een enthousiasme, geweldig! Dat belooft nog wat tijdens de komende carnaval!!

 

 

Tijdens de receptie op zondag 28 januari vanaf 11.11 uur in het Trefpunt kunt u Prins Peter-Paul d’n Urste komen feliciteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron en foto: diepenkikkers.com

 

 

Reacties