Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Fotoverslag: Half Vasten Optocht Offere

Fotoverslag Half Vasten Optocht Offere met veel deelnemers uit de gemeente Gennep. Video door Maasland.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2072809026295672

 

 

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de jubileumeditie 1x 11 jaar Halfvastenoptocht Afferden. De weergoden waren gezind, met een aangename 17 graden was het goed toeven in de optocht en langs de kant voor alle bezoekers.

 

 

https://www.facebook.com/events/121668955216703/

 

 

Voorafgaand aan de optocht ontving voorzitter Henk Erren een koninklijke onderscheiding van de burgemeester, zoals hij zelf zei:

 

 

Dit lintje is voor de hele organisatie.

 

 

Twee uur lang konden vele bezoekers vervolgens genieten van de meest uiteenlopende creaties uit de hele regio. Een prachtige, kleurrijke stoet trok door het dorp. L1 heeft de hele optocht vastgelegd om live uit te zenden op televisie. Na de optocht vierden zo’n 3000 feestvierders een groot feest in de feesttent aan de Rijksweg. Op zondag kon tijdens een
dorpsontbijt door 180 dorpsbewoners genoten worden van muziek en lekker eten. In de feesttent werd de rest van de dag het feestweekend afgesloten met leuke acts voor jong en oud en een spetterende vuurwerkshow.

 

 

 

 

De organisatie kijkt terug op een fantastisch jubileumweekend wat boven verwachting is verlopen. Volgend jaar zal de 12 e keer plaatsvinden op zaterdag 30 maart 2019.

 

 

 

 

Reacties