Agenda
Volg ons
Shared Space
 

GennepNews overweldigd door bijval

De vrijwilligers van GennepNews willen graag alle kijkers enorm bedanken voor de positieve reacties op de carnavalsuitzendingen die vanaf donderdagavond tot en met Aswoensdag op de televisiekanalen van de nieuwe lokale omroep te zien zijn.

 

 

Het was een hele klus om dit voor elkaar te krijgen, maar we hebben het met veel liefde en plezier gedaan. We zijn trots en net zo blij als allen die het heerlijk vonden dat ze het allemaal weer thuis voor de buis konden beleven. Daar doen we het voor!

 

 

Zegt Petra van Geemert van GennepNews, dat tijdens de carnaval was omgedoopt tot Gèn Nep-Nï.js, geen nepnieuws. Een carnavaleske steek met een knipoog naar een klein aantal critici dat er niet op gerekend had de uitzendingen dit jaar vanaf de bank te kunnen volgen.

 

 

GennepNews live

 

 

Natuurlijk is het, ook voor ons, heel erg jammer dat de optocht niet live te volgen was, een gevalletje overmacht. Gelukkig snapt iedereen dat ook. We krijgen enorm veel fijne reacties via mail, onze social mediakanalen en van mensen die ons aanspreken. Dit motiveert ons nog meer om zo snel als mogelijk weer terug te zijn op de Gennepse beeldbuis!

 

 

Naast de inzet van vrijwilligers hebben ook de sponsoren en organisaties die medewerking verleend hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de uitzendingen.

 

 

Het is geweldig om te zien hoe dankzij een prettige samenwerking uiteindelijk alle tandwielen perfect in elkaar pasten, daarom nogmaals: iedereen bedankt!

 

 

GennepNews live

 

 

Reacties