Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

GennepNews

Carnaval

GennepNews volop live met carnaval

Nog een paar dagen en de drie dolle dwaze dagen gaan weer van start. Voor de medewerkers van GennepNews betekent carnaval niet alleen ‘feest’ maar ook hard werken. De laatste loodjes na weken van voorbereiding. Allemaal om ervoor te zorgen dat je ook thuis kunt genieten van de festiviteiten. Kijk voor alle info op www.Gennep.News/carnaval!

Nog een paar dagen en de drie dolle dwaze dagen gaan weer van start. Voor de medewerkers van GennepNews betekent carnaval niet alleen ‘feest’ maar ook hard werken. De laatste loodjes na weken van voorbereiding. En dat allemaal om ervoor te zorgen dat ook de thuisblijvers kunnen genieten van de festiviteiten in de Niersstad.

 

 

Sleuteloverdracht

 

 

Vrijdag 1 maart trapt de Gennepse omroep rond 19.00 uur af met de Sleuteloverdracht. In de vernieuwde raadzaal van het oude Gennepse stadhuis draagt burgemeester Peter de Koning de sleutels van de stad symbolisch over aan de tijdelijke heersers: onze carnavalsprinsen. De hele avond, dus ook alle toespraken, zijn live te volgen bij GennepNews op TVLtv.

 

 

Gaat de sleuteloverdracht door?

 

 

Mè.rtzitting

 

 

Zaterdag 2 maart doet GennepNews vanaf ongeveer 13.00 uur live verslag van de Mè.rtzitting. Onder andere Het Feestteam, Angelina, Fabrizio, Génneps Gemikste, Bjorn & Mieke, Dieter Koblenz, WW band en Nevvenén spelen op de Markt in Gennep.

 

 

Mè.rtzitting XL

 

 

Optocht

 

 

En ook zondag 3 maart, bij de Gennepse optocht van ‘t Bombakkes, is GennepNews er vanaf ongeveer 13.30 uur bij. Dit jaar vanaf een nieuwe en sfeervolle locatie, bij Novita op de t-splitsing Middelweg, Spoorstraat, Zandstraat. De technici van de omroep houden wel een slag om de arm: omdat de omroep deze dag afhankelijk is van een internetverbinding bestaat de kans dat het signaal niet direct op tv te zien is. De optocht wordt wel in zijn geheel opgenomen en zal in dat geval alsnog dezelfde dag op televisie te bekijken zijn.

 

 

Optocht Gennep: dit moet je weten!

 

 

Kijk naar je eigen!

 

 

Ben je zelf aan het feesten geweest maar weet je er niet veel meer van? Of ben je gewoon benieuwd of jij of iemand anders in beeld was? De uitzendingen zijn tot en met Aswoensdag (6 maart) terug te kijken op het Gennepse televisiekanaal. GennepNews op TVLtv is te ontvangen via het digitale televisiepakket. Bij Ziggo op kanaal 44, en via KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1374.

 

 

Kijk voor meer informatie op www.Gennep.News/carnaval.

 

 

Carnaval

 

 

Verwant

Column

Dwarsliggert onthult in zijn nieuwste column op Gennep.News hoe scherpe kritiek een krachtig instrument kan zijn om lezers uit te dagen en een drang...

Gemeente Gennep

In het kader van het 12 1/2 jarig jubileum heeft Gennep een Martinustoren-postzegel uitgebracht en GennepNews roept nu op om suggesties in te dienen...

Gennep

In een onverwachte wending heeft de gemeente besloten om de imposante paardenkastanjeboom op de hoek van de rotonde bij de Spoorstraat te behouden, ondanks...

Gennep

De Markt in Gennep is zonder twijfel de meest populaire plek voor evenementen in de hele gemeente. Verschillende bekende evenementen, zoals Summertime, Mertzitting, D'n...