Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

prins Geert d'n Urste van CV Gries en Nie Wies
prins Geert d'n Urste van CV Gries en Nie Wies

Carnaval

Gries en nie Wies: Prins Geert

Gisteravond bracht het 11e prinsenbal van Sc. Gries en nie Wies in Zaal Trefpunt Milsbeek een feestexplosie met optredens van VFR showgirls en de onthulling van de nieuwe prins, Geert d’n Urste. Gratis entree, loterij met prachtige prijzen en ouderwetse gezelligheid maakten het een onvergetelijke carnavalsavond.

Vrijdagavond werd in Zaal Trefpunt te Milsbeek de 11e prins van Gries en nie Wies met veel spektakel onthuld: prins Geert d’n Urste! Het prinsenbal, dat om 21.15 uur van start ging, was een ware ode aan het carnavalsseizoen. Maar voordat het feest losbarstte, namen de feestvierders om 20.11 uur afscheid van Prins Theo de Twedde en prinses Gonny, die het afgelopen jaar met veel plezier de scepter zwaaiden.

 

Het programma was een aaneenschakeling van verrassende optredens en hoogtepunten. Een enthousiaste entertainer zorgde voor de juiste stemming, terwijl de dansgroep VFR showgirls Blau Gold uit Kevelaer met hun betoverende dansmoves het publiek vermaakte. De muziek, de winnaars van de playbackshow 2023 en nog enkele geheime acts maakten de avond compleet.

 

Een van de hoogtepunten van de avond was de jaarlijkse loterij, waarbij prachtige prijzen werden uitgereikt aan gelukkige winnaars. De spanning en opwinding waren voelbaar in Zaal Trefpunt, en het feit dat de entree gratis was tot 19.30 uur en er gratis koffie werd geserveerd tot die tijd, maakte de avond nog toegankelijker voor alle feestgangers.

 

Zaal Trefpunt opende zijn deuren om 18.30 uur, en de eerste optredens begonnen al om 19.00 uur. Met bekende gezichten als Gries en nie Wies, De Alde Hap, de Waggelaars, Net Aecht, Diepenkikkers en Dikköpkes, samen met de kersverse prins Geert d’n Urste van CV Gries en Nie Wies, was de sfeer zoals altijd ouderwets gezellig.

 

Carnavalsliefhebbers uit Milsbeek en omstreken hebben weer genoten van een onvergetelijke avond vol plezier, muziek en traditionele gezelligheid. De komende dagen zal het dorp nog naklinken van de feestvreugde die tijdens het prinsenbal is ontstaan.

 

 

Verwant

Milsbeek

De verkoop van Vallei van Milsbèk, een nieuwbouwproject met 77 gevarieerde woningen in Milsbeek, is begonnen. Van sociale koop/huur tot vrije sector en levensloopbestendige...

Sport

VIOS/SPES leed voor het eerst in ruim 3 jaar puntverlies in de zaal tegen Be Quick 1, na een matige tweede helft en een...

Sport

VIOS/SPES 2 zette vandaag een sterke reeks voort met een nipte overwinning op Prinses Irene 2 (13-12), dankzij teamwork en cruciale invalbeurten. Coach Isa...

Milsbeek

Marion Verweij opent in Milsbeek de Vredestuin met de symbolische planting van een White Pine, geïnspireerd door het historische Verdrag van de Grote Vrede...