Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Griezelbal met swag

Bloedzuigende vampiers, duivelse meiden en ronddolende piraten vieren carnaval tijdens het jaarlijkse Griezelbal voor jongeren. Speciaal voor de Jeugdvereniging De Coloradokevers is de feestzaal van 4Events omgetoverd tot een spooky danspodium. Compleet met mistige grafzerken en stoffige kroonluchters.

 

 

Door: Deborah van GennepNews

 

 

Club Dancing

 

 

DJ Cornel Gartsen draait naast het favoriete Duizend Sterren op verzoek ook nummers van rappers Boef, Mula B en Broederliefde. Sommige vriendengroepen dansen samen in free style hip hop. Op het huisnummer De Drie Biggetjes zingen en dansen vrijwel alle griezeljongeren spontaan samen in een strakke line-dance.

 

 

 

 

Griezel Moves

 

 

De twee jongste vampiers dansen The Vampier Swish. Dit is hun nieuwe variatie op de oorspronkelijke Swish-met-rugzak. De allerjongste griezel met hoed danst de Running Man als geen ander.

 

 

Groovy Waves

 

 

Een assistente van artiest Nuno nodigt een jonge gast uit om naast haar op het podium te dansen. Naast elkaar dansen zij met veel swag enkele body waves in free style. Cool om te zien.

 

 

Wurgslang

 

 

 

 

Artiest Nuno sluit de avond af met griezelige acts op spijkerbedden, een samoeraizwaard en hij spuwt grote vlammen vuur. Het griezelfeest wordt helemaal lekker griezelig als vriendengroepen Coloradokevers op de foto gaan met een jonge Boa constrictor. Je weet wel, zo’n giftige wurgslang die met veel swag je keel als een twijgje omknakt. Of het nu carnaval is of niet,

 

 

‘t Krôlt er… moel, moel!

 

 

 

 

Reacties