Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Carnaval

Het krulde in MFC de Goede Herder

Het heeft er gekruld die zondagmiddag 21 januari tijdens de carnavalsseniorenmiddag in MFC de Goede Herder in Gennep. Daar vond voor de eerste keer in samenwerking met KBO-Gennep, Zonnebloem afd. Gennep, ’t Gon en C.C. voor 50+ de Waggelaars dit geslaagde carnavalsspektakel plaats.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Tijdens een programma van muziek, zang en buuts, werden de wat oudere bezoekers door ceremoniemeester Pieter Lamers meegenomen op een geweldige carnavalsmiddag met veel sfeer en gezelligheid.

 

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1608881449201020&id=885383441550828

 

 

De artiesten waren uit het juiste hout gesneden. Zo bracht ‘Dor Kriede mar proat van’ met vijf mooie carnavalsliedjes het publiek al meteen in de juiste stemming. De bekende ‘Dorus’ kreeg met zijn grappen en grollen al snel de lachers op de hand en dat kan ook gezegd worden van Joop en Joyce, de twee tonproaters.

 

 

Als twee oudjes namen zij samen met het publiek hun leventje met elkaar een beetje door. En dat zorgden voor vele rake maar ook herkenbare momenten.
Het eigen zanggroepje van de Waggelaars bracht nog een viertal liedjes ten gehore en Jan Hoesen vrolijkte de zaal op met geluid en zang.
 

 

De geslaagde middag werd afgesloten met het bezoek van Stadsprins Stef d’n Urste en Prinses Dyantha als het Gennepse prinsenpaar van ‘t Bombakkes.

 

 

Carnaval

 

Verwant

Gennep

Zes minderjarige jongens zijn in Gennep gearresteerd voor een vermeende straatroof, waarbij een minderjarige slachtoffer werd van geweld en van zijn fiets werd beroofd....

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gennep

Op 18 februari 2024 herdacht Gennep de bevrijding van 79 jaar geleden. Het komende jaar staat in het teken van diverse herdenkingsactiviteiten, verdeeld over...