Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Carnaval

Mè.rtzitting XL

De Mè.rtzitting is al jaren een begrip in Gennep en de wijde omgeving. Sinds de eerste editie in 2002 is het evenement uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van het carnavalsfeest in de hele regio. Hoewel, uitgegroeid? Het kan nóg grootser! Bekijk de video op www.Gennep.News/carnaval of TVLtv.

De Mè.rtzitting is al jaren een begrip in Gennep en de wijde omgeving. Sinds de eerste editie in 2002 is het evenement uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van het carnavalsfeest in de hele regio. Hoewel, uitgegroeid?

 

 

Nee, dat niet. Het kan nóg grootser! Letterlijk wel te verstaan. Dit jaar is krijgt het evenement een extra podium halverwege de Nieuwstraat, met een geheel eigen programmering.

 

 

Dit is het programma van de Mè.rtzitting 2019!

 

 

We willen mensen de ruimte te geven. Aansluitend op het plein waar we nu zitten in hartje Gennep, is dit de beste locatie om de sfeer te behouden of zelfs mooier te maken.

 

 

Zegt Patrick van Dinther van Stichting Mè.rtzitting Gennep. Ton Peters laat namens de organisatie weten dat er bij de Niersstraat ook een tijdelijke tweede ingang komt.

 

 

Hierdoor neemt de drukte in de Zandstraat af, en zo voorkomen we lange wachtrijen.

 

 

Pinnen kan voortaan ook, de organisatie zorgt voor automaten bij de kassa. Naast alle nieuwtjes werd ook het programma bekend gemaakt.

 

 

Carnaval

 

Verwant

Gemeente Gennep

In Gennep zijn er nog steeds negentig inwoners die hun zorgpremie niet betalen. De straf voor wanbetalers is een hogere premie. Schuldhulpverleners willen deze...

Ottersum

Deze zomer start Bakker Bart in samenwerking met Heldro ijs een pilot. Ze introduceren de Heldro Tap, waarmee vers ijs wordt getapt en gepersonaliseerd....

Gennep

Drie kinderen uit één gezin slagen tegelijk voor hun eindexamens. Keanu, Quentin en Nyale Jansma uit Gennep vieren een unieke prestatie. De komende weken...

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...