Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Mértzitting Gennep 2018

Voor de 17e keer organiseert de stichting Mértzitting de start van de carnaval op de markt voor het Gennepse stadhuis. De bomvolle markt zal weer getrakteerd worden op vastelaovend artiesten van de bovenste plank. De stichting Mértzitting is een samenwerkingsverband tussen de Gennepse vastelaovendclup ’t Bombakkes en carnavalsvereniging de Maskotters uit Ottersum. Samen zorgen ze weer voor een super feest met enkel hoogtepunten. Drie artiesten stonden in de finale van het LVK in Kessel en de winnaar van het JVK (jeugd vastelaovend konkoer) zal er ook bij zijn.

 

 

In het voorprogramma de winnaar van het Lallebal 2017 van ‘t Bombakkes: Jong Nederland Gennep

 

 

Vanaf 14.00 begint het programma voor het stadhuis op de markt in Gennep

 

 

De volgende artiesten zullen optreden:

 

 

Sjpringlaevend
Vastelaovendsduo bestaande uit Dwayne Horbag en Femke Philippens, dat Gulpen en Simpelveld vertegenwoordigt. Marleen Rutten is een jonge, frisse en getalenteerde zangeres die er bij elk optreden een feestje van wil maken.

 

 

La Bamba
Het uit Monfort afkomstige La Bamba bestaat uit Ron Roemen en Harrold Knoben. Ze brengen voornamelijk eigen Liedjes ten gehore. In totaal stond La Bamba 12 keer in de LVK finale.

 

 

De Knöppele
Jos Hanssen en Pierre Lemmens oftewel DE KNÖPPELE, gekleed in een blauwe stofjas en met een zwarte alpinopet op het hoofd en een overdreven bril op de neus, zijn een bekende verschijning op de Limburgse tv.

 

 

Aaltiёd Noeït te Laat
De groep is ontstaan uit vriendengroep “VC LAEG” uit Horst en bestaat uit Leon Geurts, Ber van Issum en Erik van Rengs, met de bedoeling deel te nemen aan de plaatselijke liedjesavond. Verrékkes Moj Winnaar van het JVK (jeugd vastelaovend konkoer) Vastelaovesartiesten uit Venray. Bestaande uit, Sija, Sanne, Jonas, Klaas. Verrékkes Moj verzekerd jullie van 111% feestgarantie!

 

 

Vastelaovend zaterdag laten wij in, vanuit en samen met Gennep De Vastelaovesknal en meer horen, rond 17u zijn wij aan de beurt tijdens de Mèrtzitting in Gennep! Wij zingen dus ook buiten Venray!

 

 

De afsluiters van de mértzitting zijn niemand minder dan……

 

 

Wir sind SPITZE!

 

 

Energiek, eigenzinnig, verrassend en enig in zijn soort! Gooi Volksmuziek, Dance, Deutsche schlager en de laatst tophits samen in een blender en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Cocktail!

 

 

Wir sind SPITZE! – Komm`s Mitmachen!

 

 

Entree is zoals altijd gratis. Kijk op mertzittinggennep.nl voor meer informatie.

 

 

Foto: Pamidadi

 

 

Reacties