Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Oh nee! Optochten verplaatst

We waren er al een beetje bang voor met zijn allen, maar de kogel is door de kerk: de optochten in Gennep en Milsbeek gaan niet door. De organisaties hebben in gezamenlijk overleg met de gemeente, hulpdiensten en andere betrokken partijen besloten de evenementen te verplaatsen naar dinsdag.

 

 

De verwachte windkracht én de harde windstoten maken dit besluit vanwege de veiligheid noodzakelijk. Gemeente Gennep:

 

 

Gezien de verwachte weersomstandigheden vanmiddag is het niet verantwoord de optochten doorgang te laten vinden.

 

 

 

 

Dinsdag

 

 

De carnavalsvereniging in Milsbeek heeft besloten om de optocht te verplaatsen naar dinsdag 25 februari om 15.00 uur. De Gennepse optocht wordt ook verzet naar dinsdag. Deze gaat aansluitend aan de kinderoptocht worden gehouden. Start van de kinderoptocht is om 13.00 uur, de start van de grote optocht is dan 13.30 uur. Ook de overige optochten na zondag gaan vooralsnog gewoon door.

 

 

 

 

Afsluitprogramma’s gaan vervroegd door

 

 

De carnavalsverenigingen van Gennep en Milsbeek laten wel hun afsluitprogramma doorgaan. De verenigingen vervroegen wel deze programma’s. Belangstellenden voor het programma in Gennep zijn vanaf 15.00 uur van harte welkom in zaal Pica Mare. Belangstellenden voor de afsluiting Milsbeek zijn vanaf 15.30 uur van harte welkom in zaal Het Trefpunt.

 

 

 

 

Reacties

Deel Bericht