Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Prinsentreffen

Donderdagmiddag 28 februari vond voor het vierde jaar op rij het Prinsentreffen op het Elzendaalcollege Gennep aan de Stiemensweg plaats. Met prinsessen, prinsen en hun raadsleden, vorsten, adjudanten. En natuurlijk de dansmarietjes.

 

 

Door: Anieta Janssen, Foto’s: Gerri Luppes

 

 

Voor alle actieve carnavalisten en toeschouwers zijn dit de weken van opmaat naar het carnaval en wordt er veel georganiseerd en alvast gefeest en dus ook op het Elzendaal. Alle jeugdcarnavalsverenigingen van Wellerlooi tot Mook Middelaar waren uitgenodigd. Zij vertegenwoordigen de leeftijdsgroep van de leerlingen van het Elzendaalcollege en gaven met bijna geen uitzondering gehoor aan deze middag. En maakten er een leuk feest van. Zeker onder de klanken van de jeugd joekskapel D’r An uit Gennep. Sarah Gisbers, PR & Communicatie van het Elzendaalcollege Gennep:

 

 

We hebben ook dit jaar onder onze leerlingen weer verschillende jeugdprinsen en -prinsessen, vorsten, adjudanten, pages, dansmariekes, raadsleden. Samen met hun carnavalsvereniging of een afvaardiging daarvan bezoeken zij het Elzendaalcollege in Gennep om het carnaval voor de jeugd te openen.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2304723803104192&__xts__%5B0%5D=68.ARBmRODBrSnK2ARxCDg7-uAFyd3dQNXX3_6NJVSFfHp-GLsKggyYQ_bg6bam9F11mhewgjuHdB-GHT3oiDSoJ-kwrw4H__lPxbKXvW1hLtDoxtTjoUv5RcGKTZ2nCMP4eGtMHJ1ZdGF8ybtUi4v3w80GEFdPy9yj_AvrlMLg7bHbWL_0aEKt0ylC3fFxC75-CBBu2H1QzXNM3CErLj7xSuQPrBuHxTTdksZGPHbIHYQXr_0xu8HIR4fKyymS_CfQRDBNcgo0FpRW54ZNVquFSZfJ1TLfzq5pEsIYc_5V_MLrxMwda8bprbISYQIRXKVEQ9M0hXbrVu5ewsmxOgdzfvid7ypKvLJOdZmdxbJ6zLrFgGWvp_4sROqYhIxMzjypHTZ7PWTiXYBJv7P-gif95B_X4Y0dzZokkRJSzfQzeReYiihPix5Au8yhHwZlc6O4WvfPAQskT6h2orAFBP4X-miXIN_4wS0Mpp-IPsV2PyxX_bLUSDEBhQAqHOpgGwHPaF4kCSsjM1AMKxwZMHKIn6By6VO6UmbKoPeBBGKs7tJgDFNe&__tn__=-UC-R

 

 

Spreekstalmeester Geert Spikmans smeedde deze middag aan elkaar en onthulde ook de prins carnaval van het Elzendaal: Luuk Kersemakers, docent natuurkunde en lichamelijke opvoeding. Leraar gym is best wel een logische keuze. Als prins carnaval moet je over een goede conditie en uithoudingsvermogen beschikken.

 

 

Niet verkeerd tussen al die prinsen en prinsessen op het podium.

 

 

Waarschijnlijk gaan we ze allemaal terugzien in de optochten van onze regio.

 

 

Reacties