Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Carnaval

Slotfeest markeert einde Jubileumjaar Bombakkes

Op De Groes in Gennep vond gisteravond het grandioze slotfeest plaats van het jubileumjaar van ’t Bombakkes. Het hoogtepunt van de avond was het optreden van de legendarische Limburgse band Rowwen Hèze, die het publiek in extase bracht.

Op De Groes in Gennep vond gisteravond het grandioze slotfeest plaats van het jubileumjaar van ’t Bombakkes. Het hoogtepunt van de avond was het optreden van de legendarische Limburgse band Rowwen Hèze, die het publiek in extase bracht.

 

Met een voorprogramma van de dialectband Bieske en DJ Hans die de muzikale omlijsting verzorgde, werd het een onvergetelijke avond vol muziek en feestelijkheden.

 

Het slotfeest van ’t Bombakkes jubileumjaar was een ware belevenis voor alle aanwezigen. Met een uitgebreid programma vol muzikaal talent en entertainment werd het publiek van begin tot eind vermaakt. Het feest begon met het optreden van Bieske, een dialectband die de sfeer er direct goed in bracht. Met hun typisch Limburgse klanken en aanstekelijke melodieën wisten ze het publiek te betoveren en voor te bereiden op de spectaculaire avond die volgde.

 

 

Terwijl de avond vorderde, zorgde DJ Hans ervoor dat de feeststemming erin bleef. Met zijn brede muziekselectie en vlotte overgangen tussen nummers wist hij het publiek op de dansvloer te houden. Jong en oud genoten van de bekende hits en dansten vol enthousiasme op de beats die DJ Hans ten gehore bracht.

 

Rowwen Hèze

 

En toen was het moment waar iedereen op had gewacht: het optreden van Rowwen Hèze. De Limburgse band betrad het podium met een overweldigende energie en enthousiasme. Het publiek ging helemaal los op de kenmerkende klanken en herkenbare nummers van de band. De Groes was gevuld met zingende en dansende mensen die uit volle borst meezongen met hits als “Limburg” en “Bestel Mar”. De interactie tussen Rowwen Hèze en het publiek zorgde voor een onvergetelijke ervaring en een unieke sfeer die alleen deze band kan creëren.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

Het slotfeest van ’t Bombakkes jubileumjaar werd door zowel organisatoren als bezoekers bestempeld als een groot succes. Het bracht de gemeenschap van Gennep samen in een feestelijke ambiance en bood een avond vol muziek en vertier. Met het optreden van Rowwen Hèze als kers op de taart was het een avond die nog lang in het geheugen gegrift zal blijven van alle aanwezigen.

 

Foto’s en video: Peter Gommans

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...