Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Stormachtige Ellen verbindt

Na bekendmaking van de afgelasting van de optocht in Gennep door het barre weer, belegde CV De Wortelpin uit Heijen een spoedvergadering terwijl de Heijense carnavalisten ondertussen een gezellige middag beleefden tijdens De Zuuten Ienval bij Proeflokaal 1891, een alternatief voor het missen van de optocht van die zondagmiddag.

 

 

Ze besloten om in te gaan op de uitnodiging van CV Bombakkes uit Gennep, en deel te nemen aan de Kienderoptocht aanstaande dinsdagmiddag. Daar voor moesten ze echter ruimte creëren omdat diezelfde middag in Heijen ook de Jeugdboerenbruiloft zal plaatsvinden. Na wat geschuif, en passen en meten, waren ze er uit. De Jeugdboerenbruiloft gaat plaatsvinden om 11 minuten over vier ‘s middags, en wel direct bij Proeflokaal 1891.

 

 

 

 

Vorst Boy hoopt wel vooraan in de optocht te kunnen rijden om zo op tijd terug te zijn. Maar heel bezorgd zijn ze daar niet om. Als het weer mee zit die dag, dan weten ze zeker dat ze een aantal mensen toch een plezier kunnen doen. Er heerst een volkomen begrip dat de burgemeester en Bombakkes hebben moeten besluiten om de optocht van zondag geheel af te lasten om veiligheidsredenen. Vorst Boy:

 

 

Carnaval mag geen nare nasmaak oplopen door dergelijke risico’s te nemen.

 

 

Reacties

Deel Bericht