Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Veiligheid tijdens de Mè.rtzitting

Het aller leukste feestje van het hele jaar vindt gewoon plaats in Gennep! De rest van de regio heeft er echter ook lucht van gekregen en zo kwam het dat de Mè.rtzitting vorig jaar zo’n 4.000 (!) bezoekers trok.

 

 

Mè.rtzitting XL

 

 

Grote evenementen als de Mè.rtzitting trekken veel bezoekers. Iedereen heeft zin om een feestje te komen vieren in Gennep! Het laatste waar je aan wilt denken is dat er iets zou kunnen gebeuren.

 

 

Veiligheid

 

 

Stilstaan tijdens de Mè.rtzitting is geen optie. Dus staan we er vaak ook niet stil bij of alles wel goed is georganiseerd en voldoet aan de veiligheidseisen. Stichting Mè.rtzitting en de gemeente Gennep doen dat gelukkig wel! Het evenement moet veilig zijn voor alle bezoekers, artiesten, organisatie en natuurlijk de beveiliging zelf.

 

 

Er zijn maatregelen genomen voor de brandveiligheid, voor nooduitgangen, EHBO-voorzieningen en bereikbaarheid van het terrein voor de hulpdiensten zoals brandweer, politie en ambulances.

 

 

Undercover

 

 

Ga jij dit jaar verkleed als politieman? Een aantal agenten doet juist het tegenovergestelde! BOA’s en de politie waken over het evenemententerrein, net zoals de crowdwatcher die dit jaar weer aanwezig is. Sommige zijn duidelijk herkenbaar, andere zijn – net als jij – undercover.

 

 

Carnaval

 

 

Reacties