Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

crowdwatcher

Carnaval

Veiligheid tijdens de Mè.rtzitting

Grote evenementen als de Mè.rtzitting trekken veel bezoekers. Stilstaan tijdens de Mè.rtzitting is geen optie. Dus staan we er vaak ook niet stil bij of alles wel goed is georganiseerd en voldoet aan de veiligheidseisen. Stichting Mè.rtzitting en de gemeente Gennep doen dat gelukkig wel! Meer info op www.Gennep.News.

Het aller leukste feestje van het hele jaar vindt gewoon plaats in Gennep! De rest van de regio heeft er echter ook lucht van gekregen en zo kwam het dat de Mè.rtzitting vorig jaar zo’n 4.000 (!) bezoekers trok.

 

 

Mè.rtzitting XL

 

 

Grote evenementen als de Mè.rtzitting trekken veel bezoekers. Iedereen heeft zin om een feestje te komen vieren in Gennep! Het laatste waar je aan wilt denken is dat er iets zou kunnen gebeuren.

 

 

Veiligheid

 

 

Stilstaan tijdens de Mè.rtzitting is geen optie. Dus staan we er vaak ook niet stil bij of alles wel goed is georganiseerd en voldoet aan de veiligheidseisen. Stichting Mè.rtzitting en de gemeente Gennep doen dat gelukkig wel! Het evenement moet veilig zijn voor alle bezoekers, artiesten, organisatie en natuurlijk de beveiliging zelf.

 

 

Er zijn maatregelen genomen voor de brandveiligheid, voor nooduitgangen, EHBO-voorzieningen en bereikbaarheid van het terrein voor de hulpdiensten zoals brandweer, politie en ambulances.

 

 

Undercover

 

 

Ga jij dit jaar verkleed als politieman? Een aantal agenten doet juist het tegenovergestelde! BOA’s en de politie waken over het evenemententerrein, net zoals de crowdwatcher die dit jaar weer aanwezig is. Sommige zijn duidelijk herkenbaar, andere zijn – net als jij – undercover.

 

 

Carnaval

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep kondigt aan dat restafval slechts eens per vier weken wordt opgehaald vanaf 2025, als onderdeel van een nieuwe afvalinzameling. Deze maatregel volgt op...

Gemeente Gennep

Gemeenteraadslid Joy Hillebrand van RoodGroen Lokaal heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Gennep over de implementatie van een nieuw basisdienstverleningspakket voor schuldhulpverlening....

Gemeente Gennep

Gennep kampt met financiële uitdagingen door verminderde steun van de regering. Wethouder Janine van Hulsteijn legt uit dat er jaarlijks tussen de 2,5 en...

Gemeente Gennep

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven....