Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Carnaval

VIDEO: Paul en Desiree gehuldigd

In Gennep-West weten ze wel wat carnaval vieren is! De optocht ging zondag niet door maar bij Cv Moj Bïjèn was het toch feest! De carnavalsvereniging kwam Bïjèn in het wijkgebouw om Paul en Desiree in het zonnetje te zetten. Bekijk de video van Ben Konings op Gennep.News of TVLtv!

In Gennep-West weten ze wel wat carnaval vieren is! De optocht ging zondag niet door maar bij Cv Moj Bïjèn was het toch feest! De carnavalsvereniging kwam Bïjèn in het wijkgebouw om Paul en Desiree in het zonnetje te zetten.

 

 

Bruidspaar

 

 

De twee zijn al jaren lid van Cv Moj Bïjèn maar kunnen niet meedoen aan de optocht, want die is dit jaar op dinsdag. Net op de dag dat het duo bruidspaar op de boerenbruiloft van De Vlietstampers is.

 

 

Door deze samenloop van omstandigheden kan Cv Moj Bïjèn niet naar het trouwfeest, en Paul en Desiree missen de optocht. Natuurlijk maken de carnavalsvrienden van de nood een deugd! Voordat ze met z’n allen vertrokken richting Pica Mare om daar het feest van Bombakkes te vieren was er een leuke verrassing voor de bruid en haar bruidegom.

 

 

Video: Ben Konings van Cv Moj Bïjèn

 

 

Verwant

Carnaval

De Mé.rtzitting in Gennep introduceert een toegangsprijs van 5 euro met polsbandjes vanwege veiligheidszorgen en drukte tijdens vorig jaar. Meer informatie op Gennep.News.

Carnaval

Zaal Pica Mare in Gennep transformeerde zaterdagavond tot een filmtheater voor de langverwachte première van de carnavalsdocumentaire 't Zal d'r altied blie.ve krölle van...

Gemeente Gennep

Dit artikel op Gennep.News beantwoordt veelgestelde vragen over Gennep, inclusief locatie, stadsstatus, lokale eetgelegenheden en winkels, en de historische achtergrond. Het geeft ook informatie...

Carnaval

De Tweede Kamerleden roepen op tot een extra week speling voor de doorstroomtoets in carnavalsregio's, wat wordt gesteund door gemeenten zoals Gennep. Scholen klagen...