Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

VIDEO: Stiekem binnenkijken in het stadhuis

Om erachter te komen wat er precies in het stadhuis gebeurt qua voorbereiding op de Sleuteloverdracht, ging vorst Boy van de organiserende carnavalsvereniging De Wortelpin alvast stiekem een kijkje nemen. In deze video worden we meegenomen naar de plek waar het allemaal moet gaan gebeuren komende vrijdag.

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

11.11 uur @GennepNews: stiekem binnenkijken in het #stadhuis #Gennep! #linkinbio #carnaval #vastelaovend #Wortelpin #Heijen

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews) op

 

 

Sleuteloverdracht

 

 

De Sleuteloverdracht is traditiegetrouw de start van Vastelaovend in Gennep. De sleutels van de gemeente Gennep zijn vanaf dan in handen van de prinsen carnaval, de gemeenteraad van 11!

 

 

GennepNews

 

 

Nog efkes en de drie dolle dwaze dagen gaan weer van start. Voor de vrijwilligers van GennepNews betekent carnaval niet alleen feest maar ook hard werken. De laatste loodjes na weken van voorbereiding. En dat allemaal om ervoor te zorgen dat ook de thuisblijvers kunnen genieten van de festiviteiten in de Niersstad.

 

 

Uitzendingen

 

 

Vrijdag trappen we rond 19.00 uur af met de Sleuteloverdracht. Zaterdag doet GennepNews live verslag van de Mè.rtzitting en ook zondag, bij de Gennepse optocht van ‘t Bombakkes, is GennepNews erbij. De optocht wordt in zijn geheel opgenomen en is zo snel als mogelijk op TVLtv.

 

 

Vastelaovend wil je nörges ânders zien!

 

 

 

 

TVLtv

 

 

TVLtv is te ontvangen via het digitale televisiepakket. Bij Ziggo op kanaal 44, en via KPN op kanaal 1374. Online zijn we nog makkelijker te vinden: www.Gennep.News of volg ons via Facebook, Instagram, Twitter, TikTok en YouTube.

 

 

Carnaval

 

 

Reacties