Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Wie volgt Prins Nico op?

Wie wordt de opvolger van Prins Nico d’n Urste? Dat kom je te weten op het prinsenbal van De Waggelaars op maandag 21 januari om 19.22 uur in de feestzaal van Pica Mare. De zaal is al open vanaf 18.45 uur.

 

 

Prinsenbal

 

 

Naast het aftreden van Prins Nico d‘n 1e en het uitkomen van de 49e Prins van CC voor 50+ de Waggelaars zullen dansgardes van Bombakkes en Tanzgarde Kranenburg optreden en diverse artiesten zoals Jeugdkoekskapel D’r Àn, Bombarie, Double Take, Gennepse Gemikste, Monika Voss en Christel & Quin.

 

 

Al met al beloofd het weer een spetterende avond te worden zoals dat alleen bij de Waggelaars kan. Zoals gebruikelijk is de entree gratis voor deze gezellige en bij velen populaire avond.

 

 

Receptie en residentieavond

 

 

Zaterdag 9 februari om 19.11 uur kan iedereen het nieuwe prinsenpaar van De Waggelaars feliciteren tijdens een gezellige receptie in feestzaal Pica Mare. Na afloop van de receptie gezellige samen zijn met muziek. Vrijdag 1 maart (daags voor de Mèrt-zitting) houden de Waggelaars residentieavond in de Dragonder aan de Spoorstraat. Op deze gezellige carnavalsavond treden diverse lokale artiesten uit de directe omgeving op. De residentieavond begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

 

 

Carnaval

 

 

Reacties