Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Wie wordt de Jubileumprins van De Waldkrekels?

Het Jubileumjaar van De Waldkrekels is begonnen. En natuurlijk betekent dat de zoektocht naar een nieuwe prins in volle gang is. Een prins die het 55e jaar van De Waldkrekels in goede banen zal leiden en die zal zorgen voor een fantastisch carnaval en daarna voor een geweldig jubileumweekend.

 

 

 

 

En natuurlijk is iedereen in ’t Ven heel nieuwsgierig wie die nieuwe Prins gaat worden. Zijn er al signalen op te vangen, is er al ergens een hint zichtbaar?

 

 

Heeft een potentiële prins zich al ergens versproken?

 

 

Op zaterdag 9 februari wordt duidelijk wie de 55e Prins van De Waldkrekels is in een ongetwijfeld ‘kolkende’ De Uitkomst. En, heb je zelf al een idee wie die nieuwe prins gaat worden? Klamp dan 1 van de Raadsleden aan en ontfutsel hem voor slechts 50 cent per stuk een prinsenlootje (of meer natuurlijk). Want dan maak jij ook kans op prachtige prijzen.

 

 

Houd het dorpsblad, maar beter nog, het hele Ven in de gaten de komende weken… Er zullen genoeg hints merkbaar zijn over de nieuwe Prins… Dat wordt een mooi carnavalsjaar met natuurlijk op 16 en 17 maart ook nog ons jubileumfeest.

 

 

Over het jubileumfeest valt een deze dagen een flyer in de brievenbus, samen met een flyer die het programma voor carnaval uit de doeken doet. Daarin blikt Prins Emile terug op zijn jaar en kijken we vooruit wat er te wachten staat.

 

 

Het wordt een prachtig Jubileumjaar waar het hele Ven van mag en kan meegenieten.

 

 

Bron: Dorpsblad Ven-Zelderheide, foto: facebook.com/waldkrekels

 

 

Reacties

Deel Bericht