Agenda
Volg ons
Shared Space

Anderhalve meter challenge

Samen dansen is supergaaf. Maar hoe doe je dat tijdens een intelligente lockdown? Balletdocente Karin Groenen van Dansstudio 49 Gennep heeft daarop iets gevonden. Ze heeft een aantal van haar dansleerlingen uitgedaagd mee te doen aan haar Anderhalve meter challenge.

 

 

Tekst: Deborah van GennepNews

 

 

De leerlingen van Dansstudio 49 die graag mee wilden doen, hebben van Groenen een instructiefilmpje gekregen. Hierop toont Groenen een korte choreografie waarmee de leerlingen aan de slag gingen. Het coole resultaat gedanst op de song ANDERHALF met Ali B., Poke & Judeska, zie je hierboven. Groenen:

 

 

Met deze dans-challenge willen we iedereen eraan blijven herinneren ANDERHALF meter afstand van elkaar te houden!

 

 

Op 21 april 2020, heeft minister-president Mark Rutte enkele regels voor kinderen en jongeren wat versoepeld. Vanaf 28 april mogen kinderen tot en met twaalf jaar in de buitenlucht samen georganiseerd trainen en sporten. Middelbare scholieren tot en met achttien jaar mogen ook georganiseerd buiten trainen maar wel nog op anderhalve meter afstand tot elkaar.

 

 

Dansvideo met opstekertje

 

 

Credits

 

 

Uitvoering: Ali B, Poke en Judeska
Tekst: Ali Bouali, Resjino Wijngaarde en Jandino Asporaat
Muziek: Marwan El Bachari, Joao Luis Lima Pinto
Director: Azad Wastara

 

 

Heb jij ook een strakke quarantaine-move bedacht en wil je dit graag met ons delen? Stuur je reactie of filmpje naar redactie@gennep.news.

 

 

Reacties