Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Bezoekregeling Maasziekenhuis aangescherpt

De verwachting voor de regio is dat het aantal patiënten met corona de komende periode nog zal toenemen. Voor de komende dagen stelt het Maasziekenhuis daarom niet-spoedeisende operaties uit om tijd en ruimte in het ziekenhuis te maken. Patiënten voor wie dit gevolgen heeft, worden door het ziekenhuis persoonlijk benaderd.

 

 

Voor poliklinieken wordt bekeken welke afspraken verzet kunnen worden of telefonisch of via beeldcontact plaats kunnen vinden. Patiënten voor wie dit gevolgen heeft, worden door het ziekenhuis persoonlijk benaderd. Patiënten die geen bericht ontvangen, kunnen ervan uitgaan dat hun afspraak doorgaat.

 

 

Corona

 

 

Bezoekregeling aangescherpt

Per patiënt is maximaal 1 bezoeker per bezoekuur toegestaan. Een uitzondering geldt voor kleine kinderen. Daar mogen, als het nodig is, beide ouders/verzorgers bij aanwezig zijn. Vrouwen die gaan bevallen mogen met de partner en maximaal 1 andere bezoeker tegelijk aanwezig zijn. Het afwisselen van bezoek is niet toegestaan vanuit het oogpunt van preventie en bescherming van de patiënt, bezoekers en zorgmedewerkers. Als uitzonderingen nodig zijn, bijvoorbeeld voor patiënten in de laatste levensfase, dan wordt in overleg met de hoofdbehandelaar de bezoekregeling voor deze patiënten aangepast. Het Grand Café en het restaurant in het Maasziekenhuis zijn voorlopig gesloten.

 

 

Vragen

Heb je als klant of bezoeker van het Maasziekenhuis nog vragen, neem dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer: 0485 – 84 5000. Maasziekenhuis Pantein (klik!) en Thuiszorg & Zorgcentra Pantein (klik!) publiceren doorlopend op de websites van Pantein actuele berichtgeving over maatregelen die van toepassing zijn op hun locaties.

 

 

Reacties