Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Könings en de koning

Corona

Facetime: Könings en de Koning

Koning Willem-Alexander sprak online met Bart Könings uit Gennep en twee andere leerkrachten uit het basisonderwijs. In videogesprekken heeft het Koninklijk echtpaar het met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis. Kijk voor meer informatie op Gennep.News.

Sinds 16 december krijgen scholieren weer online les. De scholen zijn alleen open voor leerlingen met ouders die een vitaal beroep hebben en voor kwetsbare kinderen. Koning Willem-Alexander sprak online met Bart Könings uit Gennep en twee andere leerkrachten uit het basisonderwijs. In videogesprekken heeft het Koninklijk echtpaar het met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis.

 

 

Er werd onder meer ingegaan op de effecten van onderwijs op afstand. Zo zijn er zorgen over oplopende leerachterstanden bij leerlingen nu alle lessen digitaal plaatsvinden. Ook werd gesproken over de verhoogde werkdruk voor docenten.

 

 

Ouwe-jongens-Koningsbrood

 

 

Hoewel het bijzonder blijft, een ontmoeting met Koning Willem-Alexander, heeft Könings al enige ervaring. In 2017 was Meester Bart al lijfelijk aanwezig tijdens het traditionele Nieuwjaarsontvangst op het Koninklijk Paleis Amsterdam.

 

 

Koninklijke dag voor meester Bart

 

 

Foto’s: Jan van Egmond

 

 

Sinds 16 december krijgen scholieren weer online les. De scholen zijn alleen open voor leerlingen met ouders die een…

Geplaatst door Het Koninklijk Huis op Donderdag 7 januari 2021

 

 

Verwant