Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Coronaprik
Coronaprik

Corona

Laatste kans coronaprik 2023

Laatste kans voor een coronaprik in 2023 in Limburg-Noord, speciaal voor 60-plussers, zorgmedewerkers, zwangere vrouwen en zij met een medische verwijzing. Maak snel een afspraak via planjeprik.nl of 0800-7070 voor optimale bescherming tegen het winterseizoen.

Met de herfst in volle gang, is het moment daar om jezelf optimaal te beschermen tegen het winterseizoen met een coronaprik. Terwijl het coronavirus het hele jaar door actief kan zijn, zijn de gevolgen van de ziekte vaak ernstiger tijdens de winter.

 

Dit komt doordat virussen, zoals verkoudheid en griep, zich in deze periode sneller verspreiden.

 

Coronaprik

 

Als je 60 jaar of ouder bent, uitgenodigd wordt voor de griepprik, werkzaam bent in de zorg of zwanger bent, is er deze herfst nog de mogelijkheid om een coronaprik te ontvangen.

 

In de regio Limburg-Noord is het mogelijk om tot en met 23 december een coronaprik te halen. Zwangere vrouwen en personen met een verwijzing van een medisch specialist hebben zelfs nog de gelegenheid om in 2024 een coronaprik te ontvangen.

 

Najaarsronde

 

Aangezien de najaarsronde eind december afloopt, is het van groot belang om tijdig een afspraak te maken. In de komende weken zullen sommige locaties minder frequent geopend zijn of zelfs sluiten.

 

Hoe eerder je een afspraak maakt, des te groter is de kans op een geschikte locatie bij jou in de buurt. Is het niet meer mogelijk om een prikafspraak te regelen in jouw nabije omgeving? Dan kun je in Venlo zonder afspraak een prik halen.

 

Op de website van GGD Limburg-Noord vind je informatie over waar, wanneer en hoe je een coronaprik kunt halen. Het maken van een afspraak is eenvoudig en snel mogelijk via planjeprik.nl of door te bellen naar 0800-7070. Grijp deze kans en zorg ervoor dat je goed beschermd de winter doorkomt!

 

Verwant

Gemeente Gennep

In Gennep werden het afgelopen jaar 54,1 bestuurders per 10.000 inwoners van 15 jaar en ouder beboet voor rijden onder invloed, waarmee de gemeente...

Gemeente Gennep

In en rondom Gennep lijkt de behoefte aan nieuw zorgpersoneel af te nemen, zo blijkt uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de...

Regio

Arriva en Gilde Opleidingen lanceren een bbl-opleiding tot buschauffeur in Venlo, waarbij aspirant-chauffeurs een betaalde opleiding en salaris ontvangen. Het traject biedt deelnemers de...

Regio

De lancering van de podcast 'Kankerpraat en HPV-verhalen' door GGD Limburg-Noord en Ken Driessen brengt bewustwording over HPV-vaccinatie, waarin ervaringen en inzichten worden gedeeld.