Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Lekker loungen: UURWERK bij Roepaen

Extreme zomerhitte, coronaregels en weinig te doen. De tijd lijkt bijna stil te staan. UURWERK heeft daarop iets gevonden. Lekker loungen in de schaduwrijke achtertuin van Roepaen. Samen met vrienden of vriend(in). Of als het moet, met je oma.

 

 

Foto’s en tekst: Deborah van GennepNews

 

 

Geplaatst door Gennep News op Zaterdag 22 augustus 2020

 

 

UURWERK – Club & Terras Editie

 

 

Dit keer geen techno, house of hiphop en UURWERK bunker. Deze 5e editie van UURWERK staat in het teken van een middagje outdoor clubbing onder hoge bomen. Vanaf een boomtoren draait DJ Ivy Knock relaxte beats en Dance in General. Daaronder zitten en staan kleine vriendengroepen verspreid bij elkaar. Pieter Kuijpers van UURWERK:

 

 

Ik wil natuurlijk graag dat de gasten een fijne tijd hebben. Iemand eventueel aanspreken op de coronaregels vind ik daarom wel wat lastig. Gelukkig hebben de bezoekers daar prima begrip voor.

 

 

Groot succes

 

 

UURWERK.events komt uit de koker van vriendengroep: Pieter Kuijpers, Martijn Erren en Tjeerd Derks. De eerste Roepaen-editie vond plaats in mei 2018. UURWERK blijkt een groot succes. De edities zijn altijd binnen een week uitverkocht. Houd de agenda van UURWERK in de gaten. Dan ben je de volgende keer op tijd erbij.

 

 

Reacties