Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

#levendganzenbordenisleuk

Na de berenjacht volgt in de gemeente Gennep nu ook het spel: Levend ganzenborden. Een idee van Chantal van Ophuizen. Binnen 24 uur had ze 50 buurtbewoners gevonden die een opdracht voor hun raam wilden hangen.

 

 

Levend ganzenbord

 

 

Thuis blijven betekent natuurlijk niet dat we stil hoeven te zitten. Juist niet!

 

 

 

 

Het spel is klaar en kan in iedere wijk, dorp of stad in Nederland gespeeld worden. De opbrengst komt ten goede aan deze Coronacrisis. Het is een groot succes. Daarom stelt ze het spel beschikbaar voor iedere wijk, dorp of stad in Nederland. Hiervoor vraagt ze een vrijwillige bijdrage die rechtstreeks naar 3FM Serious Request gaat. De opbrengst van het Levend ganzenborden komt dus ten goede aan deze Coronacrisis. In Grave, Maasbree, Dreumel en twee andere wijken in Gennep gaan ze het spel doen. Chantal:

 

 

Hopelijk wordt het ook in de rest van Nederland overgenomen, zodat we een mooie opbrengst ophalen voor het Rode Kruis.

 

 

 

 

#levendganzenbordenisleuk

 

 

Ben je ook enthousiast en wil je dit spel ook in jouw buurt stuur dan een mail naar chantalvanophuizen@gmail.com. Gebruik de hashtag #levendganzenbordenisleuk als je het spel speelt. Uiteraard is het van belang om bij het spel gepaste afstand te bewaren.

 

 

Na de berenjacht nu een NIEUW spel hier in de Gemeente Gennep op het Pagepark. Gister ontstond het idee om voor de…

Geplaatst door Chantal van Ophuizen op Maandag 30 maart 2020

 

 

Voor meer informatie over Levend ganzenborgen kun je terecht bij Chantal van Ophuizen via chantalvanophuizen@gmail.com Of 06-53759453. Meer weten over Gennep Doet Mee? Neem een kijkje op gennepdoetmee.nl of neem contact op met Rob van der Wijst via rob@gennepdoetmee.nl of 06-29155689.

 

 

#Beregoed: speurtocht voor kinderen

 

 

Reacties