Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Huisartsenpraktijk Gennep

Corona

Minder huisartsen door corona

De contacten in de huisartsenpraktijk worden beperkt. Meerdere leden van het team van Huisartsenpraktijk Gennep zijn door het coronavirus uitgevallen. Daardoor zijn er minder artsen beschikbaar. Meer informatie op Gennep.News/corona.

De contacten in de huisartsenpraktijk worden beperkt. Meerdere leden van het team van Huisartsenpraktijk Gennep zijn door het coronavirus uitgevallen. Daardoor zijn er minder artsen beschikbaar.

 

 

Wij proberen voor uw en onze veiligheid de contacten op de praktijk zo veel mogelijk te beperken.

 

 

Niet noodzakelijke afspraken worden uitgesteld of omgezet naar een telefonisch consult. In de praktijk wordt daarnaast geen bloed meer afgenomen. Maak hiervoor een afspraak bij het Maasziekenhuis. Verder blijven de geldende regels van kracht.

 

 

Online

 

 

Huisartsenpraktijk Gennep roept op om voordat je belt eerst thuisarts.nl (klik!) te bekijken. Daar vindt u misschien al voldoende informatie en advies over uw klacht. Blijf op de hoogte van de situatie in Huisartsenpraktijk Gennep via huisartsenpraktijkgennep.uwartsonline.nl (klik!).

 

 

Wij vragen begrip en respect voor onze assistentes aan de telefoon: zij moeten deze dagen hun werk onder zeer moeilijke omstandigheden uitvoeren. Ze doen dat uit volle overtuiging en inzet voor ieders gezondheid.

 

 

Verwant

Gennep

Op 22 april 2023 zal de band Mo and The Stage Animals optreden in de kleine zaal van de Pica Mare. Deze band bestaat...

Gennep

De sfeervolle fine-art foto’s van fotograaf Marjan van Herpen zijn terug in Museum Het Petershuis in Gennep! Na haar zeer succesvolle expositie in 2021...

Gennep

Op 22 maart 2023 is dokter Henk Verhoeven op 87-jarige leeftijd overleden. Henk was een populaire huisarts in Gennep en medeoprichter van een grote...

Gennep

Op maandag 3 april 2023 wordt er een bewonersavond georganiseerd in Gennep Oost om het idee van een wijkplatform te bespreken. Het doel van...