Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Mooi initiatief: balkongym met Lotte en Marleen

Hoe kun je Goede Vrijdag beter beginnen dan met wat beweegoefeningen op je balkon? Bewoners van het Norbertushof en de Weverflat werden vrijdagochtend verrast door Lotte en Marleen. Alles natuurlijk in goed overleg met Norbertushof, de gemeente en Wijkraad Gennep-West.

 

 

 

 

Uit nood worden de mooiste dingen geboren. Met de geluidsinstallatie, microfoon, muziek en speakers van DJ Joost in het gloednieuwe Weverpark, tussen de flats, werden de bewoners hun balkonnetjes op geroepen. Marleen:

 

 

Het idee is spontaan ontstaan. We willen graag laten zien dat bewegen iets van jezelf is en dat je daar best dagelijks aandacht voor mag opbrengen, net zoals tanden poetsen bijvoorbeeld. Het is al erg als je niet naar buiten toe kunt om te bewegen, laat staan als je het niet mag.

 

 

 

 

Toon Schimmel, voorzitter van de wijkraad in Gennep-West, zorgde voor de stroom. Ook hij was ook in zijn nopjes met dit mooie initiatief.

 

 

Fijn om een steentje te kunnen bijdragen aan dit fantastische idee. De dames hebben er ook echt zin in! Het zijn lastige tijden maar samen staan we sterk. Door dit soort activiteiten komen we de tijd door!

 

 

Reacties