Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Online informatieavonden voortgezet onderwijs

In januari en februari organiseren de scholen online informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen in groep 7 en 8. Deze online avond is een alternatief voor de fysieke informatieavond die door de coronamaatregelen niet door kan gaan.

 

 

Deze avonden helpen ouders/verzorgers in het keuzeproces voor een middelbare school voor hun kind. Wanneer een kind naar de middelbare school gaat is dat vaak spannend voor zowel kind als ouder/verzorger. Deze avond worden vragen als: ‘Welk type onderwijs heeft mijn kind nodig?’ en ‘Hoe ziet het rooster er in de brugklas uit?’ uitgebreid beantwoord. Vanaf eigen stoel ontvangen online bezoekers thuis informatie over het middelbaar onderwijs in de regio.

 

 

Online informatieavonden

 

 

Voor Elzendaalcollege Boxmeer staat de informatieavond gepland op 17 en 18 januari, voor Elzendaalcollege Gennep op 3 februari. Het Merletcollege met locaties in Cuijk, Grave en Mill organiseert deze avond voor alle drie de locaties op 20 januari. Metameer jenaplan Boxmeer heeft de informatieavond op 24 en 25 januari en Metameer Stevensbeek op 27 januari.

 

 

Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via de website van de school: elzendaalcollege.nl / merletcollege.nl / metameer.nl

 

 

Reacties