Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Vaccinaties en gratis zelftesten beschikbaar

Ben jij tussen de 18 en 80 jaar oud en woon je in Gennep? De GGD Limburg-Noord is weer terug in Gennep voor coronavaccinaties. Op woensdag 18 januari en woensdag 1 februari kun je van 09.00 tot 16.00 uur terecht in het gemeentekantoor voor een vaccinatie.

 

 

Op donderdag 19 januari en donderdag 2 februari is De Huiskamer tegenover het gemeentekantoor ook open als vaccinatielocatie. Je hoeft geen afspraak te maken, maar je kunt wel een afspraak maken door te bellen naar 0800 7070.

 

 

Corona

 

 

Het is belangrijk om te weten dat het coronavirus nog steeds aanwezig is in onze samenleving. Daarom is het van groot belang om onszelf en kwetsbare groepen te beschermen. De Rijksoverheid adviseert om bij klachten of als je dichtbij een besmet persoon bent geweest, een coronazelftest te gebruiken. Ook als je volledig bent gevaccineerd of al corona hebt gehad.

 

 

Gratis zelftesten

 

 

Gelukkig biedt de gemeente Gennep per inwoner 4 gratis zelftesten aan. Deze zijn op te halen bij de receptie van het gemeentekantoor aan het Ellen Hoffmannplein 1 in Gennep. Ook als je eerder zelftesten hebt opgehaald en deze al hebt verbruikt, mag je langs komen bij de receptie van het gemeentekantoor. Hierbij geldt: op is op.

 

 

Corona

 

 

Reacties