Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Vreemde tijden

Het zijn vreemde tijden, ook voor ons als redactie van GennepNews. In dit artikel vertellen we je graag meer over hoe we omgaan met (de berichtgeving over) het coronavirus.

 

 

Normaal gesproken zijn we veel op pad of komen we bijeen om alles samen door te spreken. De komende tijd werken we zo veel mogelijk thuis. We hebben de afgelopen dagen nogal veel over corona geschreven (klik!). Logisch, want het virus en de maatregelen houden ook gemeente Gennep in haar greep.

 

 

Informatievoorziening aan de samenleving die van noodzaak is om op de hoogte te blijven van wat er speelt is onmisbaar en cruciaal.

 

 

Op GennepNews willen we de komende tijd laten zien hoe Gennepenaren hiermee omgaan en wat het effect van de maatregelen is op het leven in onze gemeente.

 

 

Verslaggeving

 

 

GennepNews wil als platform voor jong én oud vooral graag laten zien wat van belang is voor de inwoners van de gemeente. We zijn dus vooral op zoek naar lokale (en persoonlijke) verhalen. Heb je een cruciaal beroep? Bied jij je aan als vrijwilliger voor iemand die zelf de deur niet uit kan? Dus als je wil vertellen over hoe het coronavirus jouw dagelijks leven beïnvloedt, neem dan contact met ons op via redactie@Gennep.News! Alle andere onderwerpen blijven natuurlijk ook welkom! We vinden het juist nu belangrijk om zo veel mogelijk te doen wat we altijd al doen.

 

 

We wensen alle volgers, kijkers en luisteraars veel sterkte toe de komende tijd en hopen dat we over een poosje weer met z’n allen kunnen proosten op het leven in de leukste gemeente.

 

 

Redactie GennepNews

 

 

Echt iets voor jou: GennepNews!

 

 

Reacties

Deel Bericht