Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Wel kermis in Milsbeek, Ottersum en Gennep

De kermissen in Milsbeek, Ottersum en Gennep dit najaar gaan door. De kermissen vallen onder doorstroomlocaties en voor die evenementen gelden vanaf 25 september geen maatregelen meer. Wethouder Janine van Hulsteijn is blij met dit nieuws:

 

 

We waren al geruime tijd in overleg met de exploitanten om de kermissen op een verantwoorde manier door te laten gaan, binnen de geldende maatregelen. Dat zag er heel positief uit en na de laatste versoepelingen is de kogel definitief door de kerk.

 

 

 

 

Ten tijde van de kermis in Ven-Zelderheide was er nog een algeheel verbod op evenementen. Maar ook door de kermis van Heijen ging dit jaar een streep.

 

 

Heijen zonder kermis dit jaar

 

 

De exploitanten hebben aangegeven dat het financieel niet haalbaar was om in deze tijden, met extra maatregelen, een kleine dorpskermis zoals die in Heijen te kunnen draaien. Dat betreurden we, maar we hebben er wel begrip voor.

 

 

De kermis in Milsbeek vindt plaats van 25 tot en met 28 september op het Schuttersplein. In Ottersum is de kermis op het Sint Jozefplein van 2 tot en met 5 oktober.

 

 

De kermis in Gennep begint het weekend daarna op 9 oktober en duurt tot en met zondag 17 oktober. In tegenstelling tot voorgaande jaren, blijft de kermis op verzoek van de exploitanten de gehele week open. De kermis vindt plaats op het Europaplein en de kinderkermis op het Jan Lindersplein.

 

 

Alle drie de kermissen beginnen dagelijks om 14.00 uur en eindigen om 00.00 uur.

 

 

 

 

Reacties