Agenda
Volg ons
Shared Space

Culthis December 2022

In de laatste editie van Culthis van 2022 kun je luisteren naar Dorien van Rens en René Elich van IVN Maas en Niers. Zij geven een overzicht van de recente IVN-activiteiten en vertellen onder andere over de bloeiende jeugdtak, de Groentjes.

 

 

Ad Jansen en Piet Wolters zijn lid van de werkgroep Martinustoren en kijken terug en vooruit naar het 12 1/2 jarig bestaan van het bezoekerscentrum. Stadsdichter Piet Tunnesen leest hierbij een toepasselijk gedicht van zijn hand voor.

 

 

Dit jaar wordt er weer een traditionele Kaarsjesavond in Gennep georganiseerd. Mieke Hoogkamp legt uit hoe dit evenement tot stand komt en wat bezoekers kunnen verwachten. De Kaarsjesavond is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de historische binnenstad van Gennep wordt verlicht door duizenden kaarsen. Bezoekers kunnen genieten van muziek, verhalen en andere activiteiten terwijl ze door de prachtig verlichte stad lopen. Het is een unieke kans om de sfeer van Gennep op een andere manier te ervaren en de stad op een bijzondere manier te beleven.

 

 

Culthis

 

 

Reacties