Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Culthis November 2022

In de รจรจn na laatste podcast van dit jaar geeft wethouder Frank Pubben uitleg over het cultuurbeleid van de gemeente Gennep voor de komende jaren. Hij legt uit wat de belangrijkste doelen zijn van het beleid en hoe de gemeente Gennep het cultuurbeleid vorm wil geven in de toekomst.

 

 

Andries Knevel volgde het vernieuwde bomenpad met gidsen van IVN Maas en Niers. Hij vertelt over zijn ervaringen op het bomenpad en hoe de gidsen hem meer informatie hebben gegeven over de bomen in het gebied.

 

 

In het derde onderdeel worden de rollen omgedraaid; Andries Knevel vraagt als gastinterviewer aan de redactieleden van Culthis wat hun drijfveren zijn. De redactieleden praten over waarom ze lid zijn geworden van de redactie en wat ze hopen te bereiken met hun werk voor Culthis. Ze geven ook hun mening over het belang van cultuur en de rol die het kan spelen in het leven van mensen.

 

 

De podcast biedt interessante informatie over het cultuurbeleid van de gemeente Gennep en de ervaringen van Andries Knevel op het bomenpad. Het derde onderdeel geeft een uniek kijkje in de drijfveren van de redactieleden van Culthis. Luisteraars kunnen reageren op redactieculthis@gmail.com.

 

 

Culthis

 

 

Reacties

Deel Bericht