Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Beste stuurlui gezocht (voor aan wal)

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan GennepNews zonder direct voor of achter een camera te gaan staan, of aanwezig te zijn tijdens onze redactievergaderingen?  En wil je daarnaast ook nog iets betekenen voor de groep mensen die je vertegenwoordigd? Dan is het PBO echt iets voor jou!

 

 

Maar wat is dat dan, een PBO?

 

 

Het Programmabeleid Bepalend Orgaan

 

 

Bij GennepNews weten we ook niet alles… Daarom zouden we graag zien dat onze volgers vertegenwoordigd worden door een Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO).

 

 

Het PBO is, naast de redactie en het bestuur, een zelfstandig en onafhankelijk orgaan. De leden representeren de verschillende maatschappelijke stromingen* in gemeente Gennep.

 

 

We nodigen je drie keer per jaar uit voor een bijeenkomst waarin je mag aangeven wat je wel en niet goed vindt aan GennepNews en we vragen of je nog verbeterpunten of andere ideeën voor ons hebt.

 

 

Zie je wel, echt iets voor jou! Mail redactie@gennep.news, dan zien we je binnenkort. Wij zorgen voor de koffie (we hebben ook thee). Tot snel!

 

 

* deze stromingen kunnen bijvoorbeeld zijn: Zorg en welzijn, Kunst en cultuur, Onderwijs en educatie, Etnische en culturele minderheden of Sport en recreatie. 

 

 

Foto: Jos Peters van GennepNews

 

 

Reacties