Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Gennep Gezien: heel veel beschuitjes met muisjes

Gennep Gezien: heel veel beschuitjes met muisjes

Wat een feest! Dat worden heel veel beschuitjes met muisjes. Afgelopen dinsdag is er een drieling geboren en donderdag nog een geitje! Alle moeders en hun kleintjes zitten op dit moment nog lekker warm binnen maar zullen snel buiten te bewonderen zijn! Vanaf 26 maart zijn de deuren van Kinderboerderij Gennep weer open voor bezoekers, deze dag trakteren zij op beschuit met muisjes!

foto: Linda van Elst

In de rubriek ‘Gennep Gezien’ plaatsen wij jouw foto’s!

Alle plaatjes zijn welkom, als ze maar betrekking hebben de gemeente Gennep. Bijvoorbeeld een mooie foto van de prachtige natuur in onze regio, of van een barbecue met de buurtvereniging. Evenementen, skylines, architectuur, koeien, alles is welkom!

Deze foto’s worden dan vervolgens geplaatst in de rubriek ‘Gennep Gezien’
en we gebruiken ze als omslagfoto op Facebook, Instagram en Twitter!

Deze foto’s worden dan vervolgens – eventueel met een begeleidend tekstje en vernoeming van de fotograaf – geplaatst in de rubriek ‘Gennep Gezien’ en we gebruiken ze als omslagfoto op onze sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter).

Hiermee wil GennepNews een blik geven op al die mooie plekken en activiteiten in Gennep en omgeving.

Insturen
Mail je foto (.jpg van ongeveer 1 MB groot) onder vermelding van ‘Gennep Gezien’ en met een korte toelichting naar: redactie@Gennep.News.

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=1872812006295376

Reacties