Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Elzendaalcollege Gennep naar Tweede Kamer

GennepNews

Elzendaalcollege bezoekt Tweede Kamer

Op uitnodiging van Kamerlid Hayke Veldman, reisde 4 mavo onlangs af naar Den Haag voor een bezoek aan de Tweede Kamer. De VVD’er was vorig schooljaar te gast op het Elzendaalcollege in Gennep als afsluiting van het project JoPo .

Op uitnodiging van Kamerlid Hayke Veldman, reisde 4 mavo onlangs af naar Den Haag voor een bezoek aan de Tweede Kamer. De VVD’er was vorig schooljaar te gast op het Elzendaalcollege in Gennep als afsluiting van het project Jongeren en Politiek waar hij met de leerlingen discussieerde over gezondheid en bewegen.

 

 

Na een uitgebreid ontvangst door dhr. Veldman in de fractiekamer van de VVD in Den Haag, werden de leerlingen rondgeleid door het gebouw. Er werd een bezoek gebracht aan de plenaire vergaderzaal, de oude vergaderzaal en de Handelingenkamer die dienstdoet als bibliotheek voor verslagen. Het lege schap in de Handelingenkamer, wat de periode van de Tweede Wereldoorlog symboliseert, maakte indruk bij de leerlingen. Aansluitend volgde een fotopuzzeltocht langs historische gebouwen in Den Haag.

 

 

Verwant

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...

Regio

Leerlingen van het Elzendaalcollege Boxmeer hebben een succesvolle uitwisseling gehad met Duitse partnerscholen. Ze bezochten Kleve en Goch, leerden nieuwe woorden en culturen kennen....

Gemeente Gennep

Feest, drie scholen in de regio Gennep vieren succesvolle examenuitslagen. Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer verwelkomen geslaagden feestelijk. Trots en vreugde overheersen. Diploma-uitreikingen volgen binnenkort.

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!