Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Groeten uit Gennepnu

Gemeente Gennep

Gennep op de kaart

In het kader van het 12 1/2 jarig jubileum heeft Gennep een Martinustoren-postzegel uitgebracht en GennepNews roept nu op om suggesties in te dienen voor een set Gennepse postzegels met lokale hoogtepunten. Deel je ideeën via redactie@Gennep.News!

De Gerardamolen, het Genneperhuis, de Sint-Antonius Abtkapel, de Jacobsladder of de stadsmuur? Welke plekken in de gemeente verdienen een eigen postzegel? Zet Gennep op de kaart!

 

Twaalf en een half jaar Bezoekerscentrum Martinustoren verdient een feestje! In samenwerking met Tourist Info Gennep hebben ze een unieke Martinustoren-postzegel”>een unieke Martinustoren-postzegel uitgebracht en ook een postzegel met het historische stadhuis is nu verkrijgbaar. Een geweldige manier om Gennep landelijk in de spotlights te zetten.

 

 

Maar waarom stoppen bij twee postzegels als we heel Nederland kunnen laten zien hoe bijzonder Gennep is?

 

Als rasechte Gennepenaren weten we natuurlijk al lang dat Gennep een schatkist vol prachtige plekken is. Maar laten we eerlijk zijn, de rest van de wereld mag hier best van meegenieten, toch?

 

Denk even met ons mee: een set Gennepse postzegels met de mooiste plekjes die onze gemeente te bieden heeft. Hoe tof zou dat zijn?

 

Jouw idee op een postzegel?

 

Nu komt het leukste gedeelte: jouw ideeën! We zijn op zoek naar suggesties voor plekken die volgens jou absoluut op die Gennepse postzegel moeten prijken.

 

Het kan van alles zijn: de iconische Loc ’94, Kasteel Huys Heijen, Maria Roepaen, de steenfabriek in Milsbeek, Landgoed Zelder of misschien wel de gezellige straatjes in jouw eigen buurt. Niets is te gek, zolang je ons maar vertelt waarom jouw idee die plek op de Gennepse postzegel verdient. Dus laat je creativiteit de vrije loop!

 

Heb je een speciale band met een bepaalde plek? Is het een belangrijk stukje geschiedenis of gewoon een plek die jou altijd een glimlach bezorgt? Vertel ons waarom jouw idee zo uniek en typisch Genneps is.

 

We zijn razend benieuwd naar jullie verhalen en ideeën!

 

Nu je zit te popelen om jouw favoriete plek op de Gennepse postzegel te krijgen, laten we je weten hoe dat kan. Stuur je briljante idee naar redactie@Gennep.News, of deel het met ons in de comments op onze Facebook- en Instagram-pagina’s.

 

We gaan al jullie geweldige suggesties bundelen en binnenkort publiceren we een artikel over de hoogtepunten van Gennep, volgens jullie!

 

Als je op zoek bent naar de perfecte ansichtkaart om die Gennepse postzegels op te plakken, hoef je niet ver te zoeken. Kijk eens op Gennepnu.nl voor een geweldige verzameling ansichtkaarten waar Gennep al schittert op de voorkant!

 

Martinustoren-postzegel

 

Foto: gennepnu.nl

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep scoort lager dan het nationale rookgemiddelde, maar ziet een opkomst in tienerrokers en e-sigaretten. Lokale inspanningen en leiders zoals Wethouder Frank Pubben streven...

Milsbeek

Er is een groot bouwproject gepland tussen Heiveld en Langstraat in Milsbeek, met 77 nieuwe woningen. Politieke steun is overwegend positief, maar de SP...

Sport

VIOS/SPES behaalde een 14-11 overwinning op Oranje Wit na een vlotte start met een 4-0 voorsprong, gevolgd door een periode van gelijkspel. Coach Niels...

Sport

Korfbalverenigingen VIOS/SPES hebben na een jaar van succesvolle samenwerking besloten dat al hun teams voortaan in zwarte tenues spelen, dankzij de steun van sponsoren...