Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Carnaval

Gennepse optocht toch live te volgen?

De Gennepse carnavalsoptocht zal zondagmiddag naar alle waarschijnlijkheid toch live te volgen zijn. Althans, GennepNews gaat een poging wagen.

Er was weinig tijd voor een goede en degelijke voorbereiding, toch gaan we ons best voor jullie doen! Dankzij de medewerking van Restaria ’t Spoor lijkt het mogelijk (als de internetsnelheid stabiel blijft) een stream op te zetten die via het YouTube-kanaal van GennepNews door iedereen op zijn of haar PC, tablet, smart tv of smartphone bekeken kan worden.

Klik hier om de livestream te bekijken!

Na afloop van de optocht proberen wij, zo snel als mogelijk, via hetzelfde kanaal de opnames nogmaals te publiceren zodat terugkijken ook mogelijk wordt.

Voor de deelnemers: vergeet niet te zwaaien naar het thuisfront (en naar jezelf, als je terug gaat kijken)! Onze camera staat bij Restaria ’t Spoor aan de Spoorstraat in Gennep!

Wij wensen iedereen een leuke optocht, veel kijkplezier en bovenal een fijne carnaval!

Foto: Frank Weren

https://www.facebook.com/GennepNews/posts/1898193627090547

Verwant

Gennep

De gemeente Gennep heeft een parkeerverbod ingesteld op een deel van de Burgemeester Woltersstraat om de verkeersveiligheid te verbeteren. De maatregel is genomen vanwege...

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gennep

TSP Gennep trad op 1 en 2 juni op met een spannende en intrigerende productie genaamd Moord op Zee. GennepNews was aanwezig bij de...

Gennep

BIZ Centrum Gennep neemt het roer over voor de Sinterklaasintocht, met plannen om het evenement te concentreren op de Markt. Ze willen vernieuwen en...