Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Het Glazenwinkeltje is geopend

Onder toeziend oog van burgemeester Peter de Koning, ouders, leerkrachten en leerlingen van basisschool De Ratel hebben Sara en Sara vanmiddag de tweede editie van het Glazenwinkeltje in winkelcentrum Clarenshof in Gennep geopend. De komende twee weken kan men in dit winkeltje gezellig kerstshoppen. De opbrengst is bestemd voor het goede doel.

 

 

Door: Frans Thonen

 

 

Het Glazenwinkeltje

 

 

Het initiatief van dit goede doelen winkeltje ligt voor de tweede keer bij de Gennepse Basisschool De Ratel. Vorig jaar wisten de leerlingen van groep 7 en 8 meer dan 12.000 euro voor het goede doel te verkopen. Dit jaar willen zij dat bedrag overtreffen. En met uw hulp moet dat zeker gaan lukken.

 

 

 

 

De totale opbrengst gaat naar Serious Request, het Rode Kruis en de goede doelen: ‘Bescherm de natuur’, ‘Zorg voor minder oorlogen’ en ‘Red meer levens’.

 

 

 

 

Dankzij de steun van sponsors staat het Glazenwinkeltje boordevol leuke kerstartikelen. Daarnaast kan men zich opgeven voor workshops of intekenen op een dagelijkse veiling.

 

 

Meer informatie hierover in de winkel of op de Facebookpagina van Glazenwinkeltje in Gennep.

 

 

Het winkeltje is de komende twee weken van ma. tot en met zat. van 9.30 tot 16.30 uur en zo. van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Op de kaarsjesavond vrijdagavond 21 december is het Glazenwinkeltje ook tijdens de koopavond geopend.

 

 

Reacties