Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Inwoners gemeente Gennep krijgen weer tv

Omdat GennepNews de inwoners van gemeente Gennep zo goed mogelijk wil bedienen, zorgen we ervoor dat we via verschillende media beschikbaar zijn. Zo snel als mogelijk ook via radio en televisie! De gemeente helpt de nieuwe lokale omroep hierbij op weg door financiële middelen beschikbaar te stellen, zonder daarvoor zelf extra uitgaven te hoeven doen.

 

 

Vanaf augustus hopen wij te kunnen starten met testuitzendingen op ons televisiekanaal. Streefdatum voor de eerste gangbare uitzendingen is 1 september 2018. Daarbij zal het programma regelmatig onderbroken worden voor live-registraties.

 

 

Zegt Petra van Geemert namens GennepNews.

 

 

We willen GennepNews zorgvuldig uitbouwen, om op den duur alle inwoners van de gemeente te kunnen bereiken. Straks dus ook via televisie. We blijven laagdrempelig, staan nog steeds tussen de bewoners van de gemeente en richten ons op onze taak: informeren over gebeurtenissen in de directe omgeving. GennepNews blijft dus gewoon GennepNews.

 

 

GennepNews

 

 

Het Commissariaat voor de Media (CvdM) heeft eind vorig jaar besloten GennepNews aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor gemeente Gennep.

 

 

 

 

Het lijkt misschien lang te duren, maar let wel: GennepNews bestaat pas een kleine twee jaar. In deze korte tijd zijn we via de website, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube uitgegroeid tot een platform dat voor veel Gennepenaren al bijna niet meer weg te denken is. Daarnaast is het ons gelukt de carnaval weer live op tv te krijgen en hebben we bijvoorbeeld een KiesWijzer ontwikkeld. En de groei is er nog lang niet uit! Onze activiteiten worden continue uitgebreid, het ‘digitale gemeenschapshuis’ wordt almaar toegankelijker.

 

 

Wil je GennepNews helpen of heb je iets te melden? Kijk op www.Gennep.News en neem contact met ons op!

 

 

 

 

Foto: Peter Gommans

 

 

Reacties