Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Terugkijken: InZicht

In de elfde aflevering van het praatprogramma InZicht schoven Erwin Jansen, Pierre Hendriks en fotograaf Frank Weren aan bij Dominque Bartels. Stadsdichter Piet Tunnesen en Mara’s vlog zijn vaste waarden. InZicht is nu (terug) te zien op Gennep.News en TVL TV!

In de elfde aflevering van het praatprogramma InZicht schoven Erwin Jansen, Pierre Hendriks en fotograaf Frank Weren aan bij Dominque Bartels. Stadsdichter Piet Tunnesen en Mara’s vlog zijn vaste waarden.

 

 

Erwin Jansen en Pierre Hendriks

 

 

Een sterk teruglopend aantal jeugdleden bij diverse verenigingen en minder leerlingen op de basisschool. Een daling die zich doorzet indien er geen woningbouw wordt gerealiseerd in Heijen. Erwin Jansen en Pierre Hendriks van Hèjje Mojjer hebben mooie plannen voor een betere toekomst van het dorp.

 

 

Nu is de kans mensen de gelegenheid te bieden in Heijen te blijven wonen.

 

 

Dominique in gesprek met Pierre (midden) en Erwin over de toekomst van Heijen.

 

 

Frank Weren

 

 

Het resultaat van Franks coronaproject is te bewonderen in de etalage van de voormalige DA Drogisterij aan de Spoorstraat in Gennep. Dominique en de fotograaf hebben het over de totstandkoming van dit project en Franks passie voor fotografie.

 

 

Vanaf vandaag kan iedereen het resultaat van mijn “Corona” project bekijken. Dit op Spoorstraat 96 in Gennep.

Geplaatst door Frank Weren op Zondag 7 maart 2021

 

 

InZicht

 

 

InZicht wordt om de week live uitgezonden vanuit de Kenniskeuken in Gennep. Het programma heeft aandacht voor lokaal talent en het regionale nieuws, stadsdichter Piet Tunnesen is een vaste waarde in het programma.

 

 

InZicht

 

 

Reacties, (nieuws)tips en antwoorden op het spel zijn van harte welkom via 06 82 74 46 09 of InZicht@Gennep.News!

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Verwant

Column

De column Afvalberg benadrukt de groeiende ergernis over illegaal gestort afval, dat zich opstapelt als een onbeheersbare kracht in de straten. Dwarsliggert roept op...

Gemeente Gennep

Koningsdag in de Gemeente Gennep biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud, van Koningsspelen bij SV Vitesse '08 tot rommelmarkten en kleurwedstrijden....

Heijen

Werknemers bij Essity in Heijen dreigen met een staking vanwege een loonconflict. Ze eisen 6,5% loonsverhoging, terwijl Essity slechts 4,5% biedt. Het conflict escaleert...

Gennep

De gemeenteraad van Gennep overweegt een grootschalig plan voor de ontwikkeling van de Maaskemp, met o.a. een jachthaven en strandjes. Fractievoorzitter Joy Hillebrand van...